Man en vrouw op loopbrug met boomstammen op klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen en klauteren

Kom klimmen in het leukste klimpark van regio Eindhoven

Voor elke leeftijd en voor elk niveau hebben wij een passende uitdaging. Van een uitdagend klimparcours tussen de bomen tot een speciaal klimbos voor de allerkleinsten. Ook kun je spelen op grote hoogte in ons Netten Adventure. Ga je mee op ontdekking in het avontuurlijkste klimpark van Brabant?

Vrouw loopt door een net op het klimparcours van Klimrijk Brabant

Klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht.

Meer info over combi deal klimparcoursMeer info over klimmen
Meisje in een net op het Pico-parcours in Klimrijk Brabant.

Pico Parcours

In ons klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor kinderen is er het Pico Parcours, het klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen!

Meer info over combi deal Pico ParcoursMeer info over Pico Parcours
Boulderen kinderen klimmen Klimrijk Brabant

Boulderen

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan boulderen en trotseer 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven. Durf jij het aan om zelfs de grootste rots van wel drie meter hoog te beklimmen?

Meer info over boulderen
Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Een speeltuin maar dan op grote hoogte! Ga springend en klauterend op verkenning door het Netten Adventure. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, klimmen en met grote ballen kunt gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!

Meer info over het Netten Adventure
Man aan het quad rijden op parcours bij Klimrijk Brabant

Ga op avontuur

Kinderen aan het outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Daag elkaar uit