Kinderen met moeder op loopbrug van klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen en klauteren

Kom klimmen in het leukste klimpark van regio Eindhoven

Voor elke leeftijd en voor elk niveau hebben wij een passende uitdaging. Van een uitdagend klimparcours tussen de bomen tot een speciaal klimbos voor de allerkleinsten. Ook kun je spelen op grote hoogte in ons Netten Adventure. Ga je mee op ontdekking in het avontuurlijkste klimpark van Brabant?
Vrouw op klimparcours tussen touwen in Klimrijk Brabant

Klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht.

Meer info over klimmen
Jongen op zipline van Pico-Parcours bij Klimrijk Brabant

Pico Parcours

In ons klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor kinderen is er het Pico Parcours, het klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen!

Meer info over het Pico Parcours
Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Een speeltuin maar dan op grote hoogte! Ga springend en klauterend op verkenning door het Netten Adventure. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, klimmen en met grote ballen kunt gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!

Meer info over het Netten Adventure
Vrouw op een e-kickbike door het bos bij Klimrijk Brabant

Ga op avontuur

Ontdek meer
Kinderen aan het outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Daag elkaar uit

Ontdek meer