Meest gekozen
Vrouw op klimwand van klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen

Ga op avontuur op het klimparcours

Ben je klaar om op avontuur te gaan in het avontuurlijkste klimpark van Brabant? In ons klimpark vlakbij Eindhoven kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours. Verken de verschillende parcoursen en verleg je grenzen!

 • Duur 150 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

 • Minimaal 1.30 meter

Over klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. De klimparcours van Klimrijk Brabant zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Wij dragen de welverdiende titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

Maak je dag compleet
Combineer klimmen met boulderen én/of Netten Adventure en stel zo jouw dag vol avontuur samen. Deze activiteiten voeg je extra voordelig toe in de ticketshop:

 • Als combideal, boulderen én Netten Adventure voor slechts € 12,95.

 • Per activiteit voor slechts € 7,95 in plaats van € 12,95.

Goed om te weten

 • Toegang

  Klimmen is mogelijk voor kinderen groter dan 1.30 meter. Ben je kleiner dan 1.30 meter, dan kun je klimmen op het Pico Parcours, een klimparcours speciaal voor de allerkleinste avonturiers vanaf 4 jaar. Om te klimmen op het klimparcours mag je niet zwaarder dan 120 kg wegen.

 • Veiligheid

  Het klimprogramma duurt 2,5 uur inclusief een uitgebreide instructie. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs waardoor je veilig kunt klimmen. Het dragen van een helm is verplicht.

 • Combineren

  Klimmen is ideaal te combineren met het Netten Adventure of een potje lasergamen.

Vanaf
20,95

per persoon

Boek klimmen nu

Tickets & reserveren

Reserveer als abonnee een tijdslot, verzilver een voucher, of bestel losse tickets voor jouw bezoek aan Klimrijk Brabant.

  Heb je een klimabonnement?

  Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het klimmen? Plaats jouw reservering hier.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een klimabonnement? te bestellen voor . met de omschrijving: Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het klimmen? Plaats jouw reservering hier.

  Reserveren

  Wil je tickets bestellen?

  €20,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €20,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen

  Heb je een voucher?

  gratis

  reserveren

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor gratis reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren