De Buitenjan

De ideale groepsaccommodatie voor elk gezelschap

Groepsaccommodatie De Buitenjan in Brabant biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Of je nu met de hele familie wilt overnachten en activiteiten wilt organiseren of je wilt teambuildingdag oraganiseren met je vereniging of school; alles is mogelijk bij Groepsaccommodatie De Buitenjan. 

LET OP! Momenteel wordt Groepsaccommodatie De Buitenjan niet verhuurd. Neem voor meer informatie contact met ons op via: 040 - 2540159. 

Inspanning en ontspanning voor iedere groep

Door de mooie, groene omgeving en de vele activiteiten ontstaat een goede mix van inspanning en ontspanning. Zo kun je bijvoorbeeld actief aan de slag en je acteerkunsten laten zien in de toneelzaal, sporten op de verschillende sportvelden, dansen in de Pepsitheek en spellen spelen in het aangrenzende bos. Maar je kan uiteraard ook relaxen in de ontmoetingsruimte, gezellig kletsen bij de kampvuurplaats en genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door onze huiskok. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand! 

+ 3

Groepsverblijf De Pasman

De Pasman is een groepsaccommodatie geschikt voor 35 personen. De groepsruimte bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels, stoelen en een loungebank. Ook beschikt De Pasman over een keuken waarin je zelf de maaltijden kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om de maaltijden geheel of gedeeltelijk door De Buitenjan te laten verzorgen. Op de eerste verdieping van De Pasman bevinden zich tien slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over acht 4-persoonskamers en twee 2-persoonskamers. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de eerste verdieping van De Pasman bevinden zich vier douches en vier toiletten. 

Groepsverblijf De Linde

De Linde is een groepsaccommodatie geschikt voor 40 personen. De groepsruimte bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels, stoelen en een loungebank. Ook beschikt De Linde over een keuken waarin je zelf je maaltijden kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om je maaltijden geheel of gedeeltelijk door De Buitenjan te laten verzorgen. Op de eerste verdieping van De Linde bevinden zich tien slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over drie 6-persoonskamers, drie 2-persoonskamers en vier 4-persoonskamers. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de eerste verdieping van De Linde bevinden zich vier douches en vier toiletten. 

+ 1

Groepsverblijf De Beuk

De Beuk is een groepsaccommodatie geschikt voor 60 personen. De groepsruimte bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels, stoelen en een loungebank. Ook beschikt De Beuk over een keuken waarin je zelf je maaltijden kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om je maaltijden geheel of gedeeltelijk door De Buitenjan te laten verzorgen. Op de eerste verdieping van De Beuk bevinden zich zestien slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over twee 6-persoonskamers en veertien 4-persoonskamers. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de eerste verdieping van De Beuk bevinden zich vier douches en vier toiletten. 

+ 3

Groepsverblijf Het Kasteel

Het Kasteel is een groepsaccommodatie geschikt voor 90 personen. Het vrijstaande gebouw bevindt zich op de begane grond en is ingericht met tafels en stoelen. Ook is er een keuken aanwezig waar je de maaltijden kunt bereiden. Het is uiteraard ook mogelijk om de maaltijden geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen door De Buitenjan. In het Kasteel bevinden zich negen slaapkamers. Deze slaapkamers zijn verdeeld over drie 12-persoonskamers, vijf 8-persoonskamers en één 4-persoonskamer. De slaapkamers hebben allemaal een stapelbed, een eigen wastafel en een kast. Centraal op de gang bevinden zich acht douches en zes toiletten. Verder zijn er twee invalidentoiletten en doucheruimtes die bij de groepsaccommodatie horen. Het Kasteel heeft de beschikking over een eigen terras die direct grenst aan de bossen. Verder beschikt het Kasteel over een extra recreatieruimte met een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.