Man speelt djenga tijdens Expeditie Buitenjan bij Klimrijk Brabant

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op jouw vraag

De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Bekijk hieronder of jouw vraag erbij staat of neem contact op via het contactformulier.

Ga naar contactformulier

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Het is makkelijk om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst.

Het klimmen duurt 120 minuten.

Ja, je kan deze ook een volgende keer meebrengen als je dit vergeten bent.

Een nieuw abonnement kun je bij de kassa van Klimrijk Brabant aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 3,50. Je dient wel een nieuwe pasfoto mee te brengen.

Nee, het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Het verlengen van het abonnement kan bij de kassa van Klimrijk gedaan worden.

Bekijk hier de tarieven van een abonnement van Klimrijk Brabant.

De activiteit duurt 1,5 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

De activiteit duurt 1 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2 uur.  

Deze combinatie activiteit is te boeken vanaf 11 jaar. 

De activiteit duurt een half uur. 

Er is geen tijdslimiet aan deze activiteit verbonden.

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

De grote parcours zijn 2 tot 10 meter hoog voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De grote parcours bestaan uit vijf verschillende routes: parcours 1 en 2 zijn de makkelijkere, parcours 3 en 4 de moeilijkere en parcours 5 is de funroute, met twee lange ziplines van elk bijna 100 meter. Route 6, 7 en 8 behoren tot het Pico-parcours en zijn bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot en met 1.30 meter. Deze routes zijn lager dan het grote parcours en ouders kunnen naast het parcours lopen om zo makkelijk contact te houden met hun kinderen. 

De activiteit gaat door als het regent. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt.

De activiteit duurt 2,5 uur, inclusief instructie. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen i.v.m. boomstammen, wortels etc. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

De activiteit gaat door als het regent. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt. Eventueel kan er gekeken worden of het verplaatst kan worden naar binnen, dan wordt het verandert in Indoor lasergamen. Dit zal gebeuren op basis van beschikbaarheid.