Man speelt djenga tijdens Expeditie Buitenjan bij Klimrijk Brabant

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op jouw vraag

De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Bekijk hieronder of jouw vraag erbij staat of neem contact op via het contactformulier.

Ga naar contactformulier

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Het is makkelijk om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst.

Het klimmen duurt 120 minuten.

Ja, je kan deze ook een volgende keer meebrengen als je dit vergeten bent.

Een nieuw abonnement kun je bij de kassa van Klimrijk Brabant aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 3,50. Je dient wel een nieuwe pasfoto mee te brengen.

Nee, het abonnement wordt niet automatisch verlengd. Het verlengen van het abonnement kan bij de kassa van Klimrijk gedaan worden.

Bekijk hier de tarieven van een abonnement van Klimrijk Brabant.

De activiteit duurt 1,5 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

De activiteit duurt 1 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2 uur.  

Deze combinatie activiteit is te boeken vanaf 11 jaar. 

De activiteit duurt een half uur. 

  • Draag een bril of zonnebril tijdens het chopper rijden. 

  • Neem een rugzakje of tasje mee. 

  • Het is niet verstandig om met een (korte) rok op een e-chopper plaats te nemen. 

  • Vergeet je rijbewijs niet als je een E-Chopper gaat huren, wij controleren hier streng op! 

  • Wanneer er zomerse temperaturen zijn is het aan te raden om zonnebril en zonnebrand mee te nemen. 

  • Pas je kleding aan bij lagere temperaturen. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. 

  • Gaat het regenen? Neem dan een regenponcho mee voor onderweg. 

Ja en nee. Wanneer je een e-chopper wilt huren ben je zelf vrij om te gaan en te cruisen waar jij wil. Zolang je weer op tijd terug bent (maximaal 3 uur of 45 km ) is het prima. 

Neemt niet weg dat wij een aantal routes hebben gemaakt welke je door de prachtige omgeving van Veldhoven brengt. Dit is een afwisseling van rijden bij het water, genieten van de vergezichten, door de bossen en langs toeristische hotspots. Voor het rijden wordt er een boekje meegegeven waarin de routes staan. Deze kun je volgen door middel van het scannen van een QR code met je telefoon. Hiervoor dien je wel de Google maps app gedownload te hebben 

Het mooie is dat al onze e-choppers standaard een telefoonhouder hebben en een USB aansluiting. Je kan dus de route op je smartphone aanzetten en daarna de telefoon in de telefoonhouder plaatsen zodat jij je handen vrij hebt om de e-chopper te bedienen. Wel zo handig en veilig! 

Het is belangrijk dat je je rijbewijs meeneemt, anders mogen wij de elektrische chopper niet aan je uitlenen. 

Ja, om op een e-chopper te mogen rijden heb je een motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) of een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Je moet daarnaast minimaal 16 jaar oud zijn. 

De activiteit duurt 2 uur. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

De grote parcours zijn 2 tot 10 meter hoog voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De grote parcours bestaan uit vijf verschillende routes: parcours 1 en 2 zijn de makkelijkere, parcours 3 en 4 de moeilijkere en parcours 5 is de funroute, met twee lange ziplines van elk bijna 100 meter. Route 6, 7 en 8 behoren tot het Pico-parcours en zijn bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot en met 1.30 meter. Deze routes zijn lager dan het grote parcours en ouders kunnen naast het parcours lopen om zo makkelijk contact te houden met hun kinderen. 

De activiteit gaat door als het regent er kan dan eventueel gekeken worden of het verplaatst kan worden naar een andere datum. Bij twijfel neem even contact op met ons.