Klimrijk brabant kinderen klimparcours

Disclaimer

De website "www.klimrijk.nl" (“Website”) ten behoeve van De Buitenjan Exploitatie B.V. en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, is eigendom  van een aan De Buitenjan Exploitatie B.V. gelieerde vennootschap.

Toegang tot en gebruik van de Website en de producten en diensten die via de Website beschikbaar zijn, worden beheerst door deze Disclaimer en de Privacy Verklaring.

Het is niet toegestaan de Website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren, te downloaden of anderszins te verveelvoudigen of op te slaan zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming van De Buitenjan Exploitatie B.V.

De inhoud van de Website en andere uitingen van De Buitenjan Exploitatie B.V. op het internet is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door De Buitenjan Exploitatie B.V. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de Website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De Buitenjan Exploitatie B.V. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren. De Buitenjan Exploitatie B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor (vermeende) schade, voortvloeiend uit uw toegang (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot de Website,

Wanneer De Buitenjan Exploitatie B.V. hyperlinks naar websites van derden weergeeft, is het gebruik van dergelijke hyperlinks volledig voor uw eigen risico.

De Buitenjan Exploitatie B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door De Buitenjan Exploitatie B.V. worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de websites van De Buitenjan Exploitatie B.V. en/of aan De Buitenjan Exploitatie B.V. gelieerde vennootschappen.

April 2016 ©

Indien er naar aanleiding van deze disclaimer vragen ontstaan, neem dan contact op met: De Buitenjan Exploitatie B.V. Adres: Turfweg 9, 5504 RL Veldhoven E-mail: persoongegevens@klimrijk.nl Telefoon: 073-5282200