Kinderen klimmen op het klimparcours met klimwand en loopbrug bij Klimrijk Brabant

Adres en route

Bereikbaarheid

Bekijk het adres en de routebeschrijving van Klimrijk Brabant in Veldhoven. Goed te weten: er is voldoende parkeergelegenheid!

Met de auto

Komende vanaf 's-Hertogenbosch/Tilburg en vanaf Maastricht/Venlo. Je volgt de richting Antwerpen/Eersel en slaat dan af bij afrit 31 Veldhoven-West. Vervolgens sla je linksaf en ga je de N69 op, na 650 meter sla je rechtsaf naar De Locht en daarna sla je na 700 meter linksaf naar de Turfweg.

Met het OV

Neem vanaf NS-station Eindhoven buslijn 19. 1 halte voorbij congrescentrum De Koningshof uitstappen. Steek de weg over en loop de Turfweg in. Na 300 meter zie je links de ingang van Klimrijk. Voor vertrektijden van trein en bus bel je naar OV-reisinformatie via 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Parkeren

Bij Klimrijk Brabant hebben we ruime betaalde parkeergelegenheid beschikbaar voor al onze bezoekers. Er is een speciaal aangewezen parkeerterrein direct naast het park, zodat jullie gemakkelijk dichtbij de ingang kunnen parkeren.

Kinderen met gps wijzen tijdens GPS-wandeltocht bij Klimrijk Brabant

Route naar Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant is gelegen in de bosrijke omgeving van Veldhoven. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We hebben voldoende parkeergelegenheid op het terrein!

Ook is Klimrijk Brabant ideaal om wandelend of per fiets te bezoeken. Het klimpark is namelijk gelegen aan de landelijke fietsroute nummer 51. Dit maakt het een ideale plek voor een pauze tijdens jouw fiets- of wandeltocht. Kom je genieten van een drankje bij ons op het terras?

Het bezoekadres van Klimrijk Brabant is Turfweg 9 5504 RL Veldhoven.

Plan route