Jongen en meisje op hindernis met palen op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

AttractiePas

Krijg 50% korting met jouw AttractiePas

Met de gratis Attractiepas, die je ontvangt bij een verblijf bij Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos, ontvang je bij Klimrijk Brabant 50% korting op klimmen op het klimparcours. Vergeet niet om van tevoren te reserveren!

  Meisje aan het klimmen op de klimwand van het klimparcours van Klimrijk Brabant

  Klimmen

  Test je klimkunsten op 1 van de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht.

  Reserveren klimmen
  Jongen aan het balanceren op het Pico Parcours bij Klimrijk Brabant

  Pico Parcours

  In het klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor deze avonturiers is er het Pico Parcours, een klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zijn jouw kinderen klaar om te komen klimmen?

  Reserveren Pico Parcours

  Boulderen

  Trotseer 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones en ga op boulder avontuur. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog!

  Reserveren Boulderen
  Kinderen spelen met ballen in het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant

  Netten Adventure

  Ga springend en klauterend op ontdekking in het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant. Verken verschillende zones en leef je uit op grote hoogte. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom in deze avontuurlijke attractie.

  Reserveren Netten Adventure

  Overnachten bij Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos

  Bij je verblijf in een vakantiehuis of safaritent op het Lake Resort, een accommodatie op het Safari Resort of bij een verblijf in het nieuwe Safari Hotel of bij een verblijf in een vakantiehuis of Lodgetent bij Vakantiepark Dierenbos ontvang je de AttractiePas. Met de AttractiePas krijg je tijdens je gehele verblijf (ook tijdens je aankomst- en vertrekdag) onbeperkt toegang tot 6 dagattracties én korting op uitjes in de omgeving.

  Boek nu

Gratis toegang en/of korting met de AttractiePas

Gedurende je verblijf bij Beekse Bergen op het Lake Resort, het Safari Resort of in het Safari Hotel of tijdens je verblijf bij Vakantiepark Dierenbos kun je met de gratis AttractiePas ook onbeperkt genieten van onderstaande uitjes:

  Watoessirunderen op de savanne bij de wandelsafari en bootsafari in Safaripark Beekse Bergen

  Safaripark Beekse Bergen

  Ga op safari in Safaripark Beekse Bergen en sta oog in oog met meer dan 100 bijzondere diersoorten. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in het Safaripark.

  Meer info

  AquaZoo

  Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in AquaZoo Leeuwarden.

  Meer info

  Dierenrijk

  Ontdek de dierenwereld van dichtbij. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Waar wacht je op? Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in Dierenrijk.

  Meer info

  Luchtvaartmuseum Avidrome

  Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud. Stap aan boord van een Boeing 747 Jumbo Jet of ontdek meer dan 100 andere vliegtuigen van neus tot staart! Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in Luchtvaartmuseum Aviodrome.

  Meer info
  Kinderen op vlot in het water bij de giraffen in ZooParc Overloon

  ZooParc Overloon

  Als echte ontdekkingsreizigers verken je de gebieden waar cheeta's, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in ZooParc Overloon.

  Meer info
  Kinderen in auto op de safari-buggybaan bij Speelland Beekse Bergen

  Speelland Beekse Bergen

  In Speelland ontdek je verschillende attracties, van de Stormbaan tot aan de Big Wheels. Tijdens je verblijf kun je onbeperkt en gratis genieten in Speelland.

  Meer info