Combi deal
Vrouw met helm op klimwand bij klimparcours van Klimrijk Brabant

Combi deal klimparcours

Maak je dag compleet

Met deze combi deal ontdek je extra voordelig de avontuurlijkste activiteiten van Klimrijk Brabant. Klim tussen de bomen op het klimparcours, verken al springend het Netten Adventure en verleg je grenzen in het boulderpark!

Let op: Genoemde tijdsduur en het gekozen tijdslot gelden enkel voor het klimparcours. Boulderen en Netten Adventure zijn ongelimiteerd en kunnen de hele dag betreden worden.

 • Duur 150 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

 • Minimaal 1.30 meter

Over combi deal klimparcours

Bij deze combi deal beleef je een actieve dag van zeker 4 tot 6 uur plezier met de volgende avontuurlijke activiteiten:

 • Klimmen: Test je klimkunsten wel 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte varieert van 2 tot 10 meter in de lucht. De klimparcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Wij dragen de welverdiende titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots!

 • Boulderen: Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan outdoor boulderen en trotseer de 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog!

 • Netten Adventure: Het Netten Adventure beschikt over 4 verschillende zones waar je kan springen, balanceren, klimmen, glijden of kan gooien met grote ballen. Er zijn verschillende verdiepingen met hoogtes die variëren van 2 tot 8 meter. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!

Jouw voordeel:
Klimmen + boulderen + Netten Adventure regulier: € 46,85
Combi Deal: € 32,50

Goed om te weten

 • Toegang

  Klimmen is mogelijk voor kinderen groter dan 1.30 meter. Ben je kleiner dan 1.30 meter maar (ouder dan) 4 jaar? Dan kun je klimmen op het Pico Parcours. Om te klimmen op het klimparcours mag je niet zwaarder dan 120 kg wegen. Het parcours is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Kinderen t/m 12 jaar mogen het park enkel betreden onder begeleiding van een volwassene (v.a. 18 jaar).

 • Veiligheid

  Het klimprogramma duurt 2,5 uur inclusief instructie. Je wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Het dragen van een helm is verplicht bij klimmen, bij het boulderen en Netten Adventure is dit niet nodig. Kinderen van 4-6 jaar dienen het Netten Adventure te betreden met één begeleider, diegene krijgt gratis toegang. Na het volgen van de klim- en/of veiligheidsinstructie en vóór het betreden van het klimparcours dien je een ondertekend inschrijfformulier te overhandigen aan de instructeur. Deze dient ook te worden ondertekend door de begeleider (v.a. 18 jaar).

 • Combineren

  Na een actieve dag is het tijd om even te ontspannen op de Beach Area. Hier kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

46,85
32,50

per persoon

Boek combi deal klimparcours nu