Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Maak plezier op grote hoogte in het Netten Adventure

Ga springend en klauterend op ontdekking in het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant. Verken verschillende zones en leef je uit op grote hoogte. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom in deze avontuurlijke attractie. 

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

Over Netten Adventure

Het Netten Adventure beschikt over 4 verschillende zones waar je kan springen, balanceren, klimmen, glijden of kan gooien met grote ballen. Er zijn verschillende verdiepingen met hoogtes die variëren van 2 tot 8 meter. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!


Maak je dag compleet
Combineer Netten Adventure met boulderen en stel zo jouw dag vol avontuur samen. Boulderen voeg je extra voordelig toe in de ticketshop voor slechts € 7,95 in plaats van €12,95.

Goed om te weten

 • Toegang

  Netten Adventure is mogelijk vanaf 4 jaar, ook geschikt voor volwassenen.

 • Veiligheid

  Het is niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen, deelnemers zijn overal omringt door netten. Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar dienen het Netten Adventure te betreden met één ouder/begeleider, de begeleider krijgt gratis toegang. Vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen.

 • Combineren

  Netten Adventure is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, klimmen op het Pico Parcours of een GPS-tocht.

Vanaf
12,95

per persoon

Boek Netten Adventure nu

  Wil je tickets bestellen?

  €12,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €12,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen

  Heb je een voucher?

  gratis

  reserveren

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor gratis reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren