Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Maak plezier op grote hoogte in het Netten Adventure

Ga springend en klauterend op ontdekking in het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant. Verken verschillende zones en leef je uit op grote hoogte. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom in deze avontuurlijke attractie. 

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 persoon

Over Netten Adventure

Het Netten Adventure beschikt over 4 verschillende zones waar je kan springen, balanceren, klimmen, glijden of kan gooien met grote ballen. Er zijn verschillende verdiepingen met hoogtes die variëren van 2 tot 8 meter. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!

Goed om te weten

 • Toegang

  Netten Adventure is mogelijk vanaf 4 jaar, ook geschikt voor volwassenen.

 • Veiligheid

  Het is niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen, deelnemers zijn overal omringt door netten. Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar dienen het Netten Adventure te betreden met één ouder/begeleider, de begeleider krijgt gratis toegang. Vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen.

 • Combineren

  Netten Adventure is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, klimmen op het Pico Parcours of een GPS-tocht.

Vanaf
12,95per persoon
Boek Netten Adventure nu
 • Wil je tickets bestellen?

  €12,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €12,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen
 • Heb je een voucher?

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren

Veelgestelde vragen

Er is geen tijdslimiet aan deze activiteit verbonden.

Het Netten Adventure is leuk voor alle leeftijden en al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Meisje klimt op trap bij klimrijk brabant

Klimmen

Ga op avontuur op het klimparcours

Meer info
Meisje in een net op het Pico-parcours in Klimrijk Brabant.

Pico Parcours

Kom klimmen op het Pico Parcours, al vanaf 4 jaar

Man aan het outdoor lasergamen tussen de bladeren bij Klimrijk Brabant

Outdoor lasergamen

Ga de uitdaging aan tijdens een potje outdoor lasergamen

Bekijk alle activiteiten