Klimrijk brabant meisje pico parcours klimmen

Pico-parcours

Laat jouw kinderen klimmen op het Pico-parcours!

Lijkt het je leuk om de kinderen te laten klimmen op een echt klimparcours? In ons klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor kinderen is er het Pico-parcours, het klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen! Zijn jouw kleine avonturiers klaar om te komen klimmen?

Let op: het Pico-parcours is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar t/m een lengte van maximaal 1.30 m. Is jouw kind boven de 1.30 m? Maak dan hier een boeking voor het grote klimparcours.

 • 4+ jaar
 • Vanaf 1 persoon
 • Duur 90 minuten
 • Open: Wo, Do, Vr, Za
v.a.€13,50
Boek nu

Klimmen vanaf 4 jaar

Over het Pico-parcours

Het Pico-parcours heeft zijn naam te danken aan mascotte Pico van Dierenrijk in Nuenen. Deze speelse aap houdt enorm van klimmen. Wie weet spot jij Pico wel tijdens het klimmen! Op het Pico-Parcours worden de kleintjes voorzien van een continu zekeringsysteem. Hierbij worden zij, net als de grotere klimmers, aan het begin van het parcours vastgeklikt. Aan het einde van het parcours kan de zekering weer losgeklikt worden.

Ontdek het Pico-parcours

Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen! Zo kun je zelfs via een echte tokkelbaan of zipline naar beneden zoeven.

Klimrijk brabant pico parcours ouder kind

Goed om te weten

De kinderen worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor ze zich veilig kunnen uitleven. Daarnaast is het ook mogelijk voor ouders om naast het parcours te lopen om zo gemakkelijk contact te houden met hun kinderen.

Klimrijk brabant pico parcours palen kinderen

Mogelijkheden en prijzen

Wil je komen klimmen in Klimrijk? Bestel dan direct online je entreetickets!

Inclusief:

 • instructie door professionele begeleider

 • gebruik klimgordel en (klim)helm

Prijs: €13,50 p.p.

Kies je tickets

Wil je tickets bestellen?

Wil je komen klimmen op het Pico-parcours in Klimrijk? Bestel dan direct online je entreetickets!

Heb je een klimabonnement?

Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het klimmen? Maak jouw reservering via onderstaande knop.

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open.