Al vanaf 4 jaar!
Pico Parcours klimmen klimmuur

Pico Parcours

Kom klimmen op het Pico Parcours, al vanaf 4 jaar

In het klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor deze avonturiers is er het Pico Parcours, een klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zijn jouw kinderen klaar om te komen klimmen?

 • Duur 90 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

Ontdek het Pico Parcours

Ontdek de 3 verschillende routes, de hindernissen, de tokkelbaan en zipline! Op het Pico Parcours worden de kleintjes voorzien van een continu zekeringsysteem. Hierbij worden zij, net als de grotere klimmers, aan het begin van het parcours vastgeklikt.

Maak je dag compleet
Combineer klimmen met boulderen én/of Netten Adventure en stel zo jouw dag vol avontuur samen. Deze activiteiten voeg je extra voordelig toe in de ticketshop:

 • Als combideal, boulderen én Netten Adventure voor slechts € 12,95.

 • Per activiteit voor slechts € 7,95 in plaats van € 12,95.

Goed om te weten

 • Toegang

  Het Pico Parcours is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar t/m een lengte van 1.30m. Is jouw kind groter dan 1.30m? Dan mag hij/zij naar het grote klimparcours.

 • Veiligheid

  Kinderen worden gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor ze zich veilig kunnen uitleven. Daarnaast is het ook mogelijk voor ouders om naast het parcours te lopen en contact te houden met hun kinderen.

 • Combineren

  Het Pico Parcours is ideaal te combineren met klimmen in het Netten Adventure.

Vanaf
15,95

per persoon

Boek het Pico Parcours nu

  Heb je een klimabonnement?

  Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het Pico Parcours? Plaats jouw reservering hier.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een klimabonnement? te bestellen voor . met de omschrijving: Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het Pico Parcours? Plaats jouw reservering hier.

  Reserveren

  Wil je tickets bestellen?

  €15,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €15,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen

  Heb je een voucher?

  gratis

  reserveren

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor gratis reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren