Al vanaf 4 jaar!
Meisje in een net op het Pico-parcours in Klimrijk Brabant.

Pico Parcours

Kom klimmen op het Pico Parcours, al vanaf 4 jaar

In het klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor deze avonturiers is er het Pico Parcours, een klimparcours geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Zijn jouw kinderen klaar om te komen klimmen?

 • Duur 90 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 persoon

Ontdek het Pico Parcours

Ontdek de 3 verschillende routes, de hindernissen, de tokkelbaan en zipline! Op het Pico Parcours worden de kleintjes voorzien van een continu zekeringsysteem. Hierbij worden zij, net als de grotere klimmers, aan het begin van het parcours vastgeklikt.

Goed om te weten

 • Toegang

  Het Pico Parcours is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar t/m een lengte van 1.30m. Is jouw kind groter dan 1.30m? Dan mag hij/zij naar het grote klimparcours.

 • Veiligheid

  Kinderen worden gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor ze zich veilig kunnen uitleven. Daarnaast is het ook mogelijk voor ouders om naast het parcours te lopen en contact te houden met hun kinderen.

 • Combineren

  Het Pico Parcours is ideaal te combineren met klimmen in het Netten Adventure.

Vanaf
15,95per persoon
Boek het Pico Parcours nu
 • Heb je een klimabonnement?

  Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het Pico Parcours? Plaats jouw reservering hier.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een klimabonnement? te bestellen voor . met de omschrijving: Wil je als abonnementhouder een reservering maken voor het Pico Parcours? Plaats jouw reservering hier.

  Reserveren
 • Wil je tickets bestellen?

  €15,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €15,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen
 • Heb je een voucher?

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren

Veelgestelde vragen

Ja, bij regen gaat het klimmen door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt.

Klimmen op het Pico Parcours is 1,5 uur, dit is inclusief een deel van de instructie. 

Nee, helaas is dat niet toegestaan tenzij hier expliciet toestemming voor is gegeven van een medewerker. 

Vanaf 4 jaar is het mogelijk om op het Pico Parcours te klimmen. Vanaf 1.30 meter mag je op het hoge parcours. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Kinderen op een hangbrug op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen

Ga op avontuur op het klimparcours

Meer info
Kinderen springen met ballen in het Netten Adventure van Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Maak plezier op grote hoogte in het Netten Adventure

Man aan het outdoor lasergamen tussen de bladeren bij Klimrijk Brabant

Outdoor lasergamen

Ga de uitdaging aan tijdens een potje outdoor lasergamen

Man aan het quad rijden op parcours bij Klimrijk Brabant

Quad rijden

Kom quad rijden op ons parcours

Bekijk alle activiteiten