Combi deal
Meisje in een net op het Pico-parcours in Klimrijk Brabant.

Combi deal Pico Parcours

Maak je dag compleet

Met deze combi deal ontdek je extra voordelig de leukste activiteiten van Klimrijk Brabant voor de kleinste avonturiers. Klim tussen de bomen op het Pico Parcours, verken al springend het Netten Adventure en verleg je grenzen in het boulderpark!

Let op: Genoemde tijdsduur en het gekozen tijdslot gelden enkel voor het Pico Parcours. Boulderen en Netten Adventure zijn ongelimiteerd en kunnen de hele dag betreden worden.

 • Duur 90 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

Over combi deal Pico Parcours

Bij deze combi deal beleef je een actieve dag van zeker 4 tot 6 uur plezier met de volgende avontuurlijke activiteiten:

 • Pico Parcours: Ontdek de 3 verschillende routes, de hindernissen, de tokkelbaan en zipline! Op het Pico Parcours worden de kleintjes voorzien van een continu zekeringsysteem. Hierbij worden zij, net als de grotere klimmers, aan het begin van het parcours vastgeklikt.

 • Boulderen: Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan outdoor boulderen en trotseer de 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog!

 • Netten Adventure: Het Netten Adventure beschikt over 4 verschillende zones waar je kan springen, balanceren, klimmen, glijden of kan gooien met grote ballen. Er zijn verschillende verdiepingen met hoogtes die variëren van 2 tot 8 meter. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen!

Jouw voordeel:
Pico Parcours + boulderen + Netten Adventure regulier: € 41,85
Combi Deal: € 27,50

Goed om te weten

 • Toegang

  Het Pico Parcours is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar t/m een lengte van 1.30m. Is jouw kind groter dan 1.30m? Dan mag hij/zij naar het grote klimparcours.

 • Veiligheid

  Kinderen worden gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Het is mogelijk voor ouders om naast het parcours te lopen en contact te houden met hun kinderen. Het dragen van een helm is verplicht bij klimmen, bij het boulderen en Netten Adventure is dit niet nodig. Kinderen van 4-6 jaar dienen het Netten Adventure te betreden met één begeleider, diegene krijgt gratis toegang.

 • Combineren

  Na een actieve dag is het tijd om even te ontspannen op de Beach Area. Hier kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

41,85
27,50

per persoon

Boek combi deal Pico Parcours nu