Nieuw
Boulderen jongen klimmen Klimrijk Brabant

Boulderen

Outdoor boulderen

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Kom dan outdoor boulderen in Veldhoven en trotseer de 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog!

 • Onbeperkt

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 personen

Wat is boulderen?

Boulderen is een klimvorm waarbij je meestal op wat lagere hoogtes klimt, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van zekeringen, touwen of harnassen. Op de klimrotsen vind je grepen met verschillende moeilijkheidsgraden, het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en te genieten van een actieve bezigheid in de buitenlucht! Juist wat last van hoogtevrees? Dan zijn de kleinere rotsen perfect voor jouw boulderavontuur!


Maak je dag compleet
Combineer boulderen met Netten Adventure en stel zo jouw dag vol avontuur samen. Netten Adventure voeg je extra voordelig toe in de ticketshop voor slechts € 7,95 in plaats van €12,95.

Goed om te weten

 • Toegang

  Boulderen is mogelijk vanaf 4 jaar, en geschikt tot en met 12 jaar. Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar dienen het boulderpark te betreden met één ouder/begeleider, de begeleider krijgt gratis toegang. Vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen.

 • Veiligheid

  Het is niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen, de klimstenen staan op een zachte ondergrond van zand.

 • Combineren

  Boulderen is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark of op het Pico Parcours, outdoor of indoor lasergamen of Netten Adventure.

Vanaf
12,95

per persoon

Boek Boulderen nu

  Wil je tickets bestellen?

  €12,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €12,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen

  Heb je een voucher?

  gratis

  reserveren

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor gratis reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren