Nieuw
Het boulderpark van Klimrijk Brabant

Boulderen

Uniek in Nederland

Vanaf vrijdag 19 april trotseer je de 8 verschillende rotsen en ga je op boulder avontuur. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog! Vanaf 4 jaar ontdek jij het boulderpark, maar vergis je niet... Ook voor volwassenen is deze activiteit keileuk!

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 1 persoon

Nieuw: boulderen

Kom lekker boulderen in de buitenlucht! Daag jezelf uit en ontdek het gloednieuwe boulderpark met wel 8 verschillende klimstenen. Juist wat last van hoogtevrees? Dan zijn de kleinere rotsen perfect voor jouw boulderavontuur.

Goed om te weten

 • Toegang

  Boulderen is mogelijk vanaf 4 jaar, ook geschikt voor volwassenen.

 • Veiligheid

  Het is niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen, de klimstenen staan op een zachte ondergrond van zand. Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar dienen het boulderpark te betreden met één ouder/begeleider, de begeleider krijgt gratis toegang. Vanaf 7 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen.

 • Combineren

  Boulderen is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark of op het Pico Parcours, outdoor of indoor lasergamen of Netten Adventure.

Vanaf
12,95per persoon
Boek Boulderen nu
 • Wil je tickets bestellen?

  €12,95

  per persoon

  Bestel direct online je entreeticket(s)!

  online eenvoudig te bestellen

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Wil je tickets bestellen? te bestellen voor €12,95 per persoon met de omschrijving: Bestel direct online je entreeticket(s)!

  Bestellen
 • Heb je een voucher?

  Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Heb je een voucher? te bestellen voor reserveren met de omschrijving: Wil je jouw ontvangen voucher inwisselen? Maak jouw reservering.

  Vouchercode verzilveren

Veelgestelde vragen

Ja, bij regen gaat het boulderen door. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt.

Er is geen tijdslimiet aan deze activiteit verbonden.

Boulderen is leuk voor alle leeftijden en al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve en makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. Het dragen van speciale schoenen of het gebruik van magnesiumpoeder op de handen is niet nodig.

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Kinderen op een hangbrug op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen

Ga op avontuur op het klimparcours

Meer info
Vader begeleid kind op Pico-parcours bij Klimrijk Brabant

Pico Parcours

Kom klimmen op het Pico Parcours, al vanaf 4 jaar

Kinderen springen met ballen in het Netten Adventure van Klimrijk Brabant

Netten Adventure

Maak plezier op grote hoogte in het Netten Adventure

Bekijk alle activiteiten