Jongeren aan het e-chopper rijden op een zandpad door het bos bij Klimrijk Brabant

Ga op avontuur

Ga op avontuur in de bossen van Veldhoven

Ben jij op zoek naar een actief uitje midden in de natuur? Ontdek alle avontuurlijke outdoor activiteiten van Klimrijk Brabant. Maak een ritje op een ruige e-kickbike, e-chopper of quad, geniet van de natuur tijdens een GPS-wandeltocht of werk aan jullie teambuilding tijdens Expeditie Buitenjan. Zien we je snel? 

Groep op e-kickbikes in de bossen bij Klimrijk Brabant

E-kickbike

Maak een avontuurlijke tocht door de bossen van Veldhoven op een ruige e-kickbike. Het enige wat je hoeft te doen, is gas geven! Kies je route en ontdek de mooiste locaties. Met wie kom jij een e-step huren? 

Meer info over e-kickbike rijden
Jongeren rijden op een e-chopper in de bossen bij Klimrijk Brabant

E-chopper

Zin om te komen cruisen op een milieuvriendelijke e-chopper? Kruip ontspannen achter het stuur van deze elektrische zitscooter en verken geruisloos de omgeving van Veldhoven. Met wie ga jij op pad op een stoere e-chopper? 

Meer info over e-chopper rijden
Vrouw aan het quad rijden op het parcours bij Klimrijk Brabant

Quad rijden

Het is tijd voor een ritje over het parcours! Quad rijden is één van onze vele in- en outdoor activiteiten. Dankzij onze speciale kinderquads kunnen kinderen vanaf 11 jaar ook komen quad rijden. Kom jij snel een ritje maken?

Meer info over quad rijden
Man en vrouw aan het aardappelkanon schieten bij Klimrijk Brabant

Aardappelkanon + quad rijden

Ontdek de spectaculaire combinatie van aardappelkanon schieten en quad rijden. Tijdens de schietclinic leer je de basistechnieken en schiet je op verschillende targets. Tijdens het quad rijden maak je een ritje over het parcours. Ben je klaar om op avontuur te gaan? 

Meer info over aardappelkanon en quad rijden
Jongen en meisje doen de gps-wandeltocht bij Klimrijk Brabant

GPS-wandeltocht

Tijdens de gps-wandeltocht ga je samen met jouw vrienden, familie of collega's op pad door de prachtige bossen van Klimrijk Brabant. Om het eindpunt te bereiken lossen jullie onderweg vragen, opdrachten en raadsels op. Vinden jullie de weg terug?

Meer info over de GPS-wandeltocht
Vrouw speelt zweefmissie tijdens Expeditie Buitenjan bij Klimrijk Brabant

Expeditie Buitenjan

Bij Expeditie Buitenjan staat samenwerking centraal. Maak met jouw team de meest tactische keuzes en behaal de hoogste scores. Wie wint het spel op basis van kennis, kracht en uithoudingsvermogen?

Meer info over Expeditie Buitenjan
Vrouw en kind op hangbrug van klimparcours bij Klimrijk Brabant

Klimmen en klauteren

Ontdek meer
Kinderen aan het outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Daag elkaar uit

Ontdek meer