Klimrijk brabant gps-wandeltocht gps

GPS-wandeltocht

Zoek je weg door de bossen tijdens de gps-wandeling

Tijdens de gps-wandeling zoek je samen met jouw vrienden, familie of collega's de weg door de bossen bij Klimrijk Brabant. Los onderweg de vragen, opdrachten en raadsels op. Vinden jullie het eindpunt?

  • 4+ jaar
  • Vanaf 10 personen
  • Duur 120 minuten
v.a.€8,95
Telefonisch reserveren

Vind samen het eindpunt

Over de GPS-wandeltocht

Tijdens jullie tocht door de prachtige bossen van Veldhoven maak je gebruikt van een Global Positioning System ofwel gps. Dit is een klein apparaatje dat in verbinding staat met satellieten. Op deze manier weet je waar je bent op de aarde.

Ontdek de GPS-wandeltocht

Onderweg krijgen jij en je groepsleden op bepaalde punten een vraag, een opdracht of een raadsel. Door deze op te lossen, krijgen jullie een code die je kan invoeren in de gps. Als je de juiste code hebt ingevoerd krijg je je vervolgroute. Lukt het jullie om het eindpunt te vinden?

Klimrijk brabant gps-wandeltocht gps close-up

Goed om te weten

De GPS-wandeltocht duurt ongeveer 2 uur en is alleen te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. Wil je nog meer uitdaging? De GPS-wandeltocht is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

Klimrijk brabant gps-wandeltocht kinderen gps

Mogelijkheden en prijzen

Ben je klaar om jouw weg door de bossen te zoeken?

Inclusief:

  • Gebruik van de GPS

Prijs: €8,95 per persoon

Combineer je gps-wandeltocht voordelig met een van de andere activiteiten of kies uit een van de arrangementen met een heerlijke lunch of barbecue. Je ontdekt alle mogelijkheden in onze brochure! Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid. Een parkeerticket bedraagt €3,50.