Gezin aan het spelen op het zandstrand van de Beach Area van Klimrijk Brabant

Beach Area

Ontdek de nieuwe Beach Area

Geniet van een hapje en een drankje op onze nieuwe Beach Area terwijl de kinderen de verschillende klimparcoursen ontdekken, rondspringen op het Netten Adventure of zandkastelen bouwen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je geen activiteit hebt gepland! 

Kind aan het spelen op het zandstrand van de Beach Area bij Klimrijk Brabant
Gezin aan het spelen op het zandstrand van de Beach Area van Klimrijk Brabant
Gezin op het zandstrand van de Beach area bij Klimrijk Brabant

Eten, drinken en plezier!

Na een actieve dag is het tijd om even te ontspannen op de nieuwe Beach Area. Hier kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Van smakelijke snacks tot hartige gerechten, er is voor ieder wat wils. Of je nu wilt ontspannen op het strand, spelen met de kinderen in het zand of genieten van een verfrissend drankje onder onze tent, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

Voor geboekte arrangementen, zoals kinderfeestjes, kan er altijd na de activiteit nog gegeten worden. Op de overige dagen zijn de openingstijden van de horeca gelijk aan de openingstijden van Klimrijk.

Gedekte tafel met barbecue buffet bij Klimrijk Brabant

Horecamogelijkheden voor groepen

Wil je met een groep naar Klimrijk Brabant komen? Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch of barbecue, bij Klimrijk Brabant zijn de mogelijkheden voor groepen eindeloos!

Bekijk brochure

Ontdek andere faciliteiten

Bij Klimrijk zijn er genoeg mogelijkheden om na een sportieve activiteit even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje. Nog niet uitgespeeld? Neem dan eens een kijkje bij de speeltuin! 

  Kind aan het spelen in speeltuin de Speelberg Klimrijk Brabant

  Ontdek de speeltuin

  In onze gratis speeltuin kunnen kinderen vrij klimmen en klauteren. Vanaf het toegankelijke terras kun je ze zien spelen en zelf genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch.

  Meer info
  Medewerkster van het restaurant geeft een biertje aan gast bij Klimrijk Brabant

  Ontdek het Boscafé

  Geniet na een actieve middag van een koud drankje en onze heerlijk snacks in het Boscafé, of kom eens genieten van een uitgebreide lunch.

  Meer info