Kind op de schommel in speeltuin de speelberg bij Klimrijk Brabant

Speeltuin

Kom spelen in de speeltuin

In onze gratis speeltuin kunnen de jongsten vrij klimmen en klauteren. Vanaf het toegankelijke terras kun je de kinderen zien spelen en zelf genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch.

Kind aan het spelen in speeltuin de Speelberg Klimrijk Brabant
Kind aan het spelen in speeltuin de Speelberg bij Klimrijk Brabant
Kinderen eten ijsje op het terras bij speeltuin de Speelberg Klimrijk Brabant

Dé avontuurlijke speeltuin

Ontdek de fantastische speeltuin van Klimrijk Brabant! Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven en hun fantasie de vrije loop laten. Met een overvloed aan speeltoestellen en activiteiten biedt de speeltuin een avontuurlijke en veilige omgeving waar kinderen zich geen moment zullen vervelen. Van glijbanen en schommels tot klimrekken en een air trampoline, er is voor elk kind wel iets te ontdekken en te beleven. Voor ouders en begeleiders zijn er voldoende zitplaatsen en schaduwrijke plekjes beschikbaar op het naastgelegen terras, zodat ze kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze een oogje in het zeil houden.

Gedekte tafel met barbecue buffet bij Klimrijk Brabant

Horecamogelijkheden voor groepen

Wil je met een groep naar Klimrijk Brabant komen? Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch of barbecue, bij Klimrijk Brabant zijn de mogelijkheden voor groepen eindeloos!

Bekijk brochure

Ontdek andere faciliteiten

Bij Klimrijk zijn er genoeg mogelijkheden om na een sportieve activiteit even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje. Nog niet uitgespeeld? Neem dan eens een kijkje bij de speeltuin! 

 • Gezin op het zandstrand van de Beach area bij Klimrijk Brabant

  Ontdek de Beach Area

  Geniet van een hapje en een drankje op onze nieuwe Beach Area terwijl de kinderen de verschillende klimparcoursen ontdekken, rondspringen op het Netten Adventure of zandkastelen bouwen.

  Meer info
 • Jongeren proosten op het terras van Klimrijk Brabant

  Ontdek het terras

  Het is tijd voor ontspanning! Kom genieten van een heerlijk hapje of drankje op ons gezellige terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.