Medewerker overhandigd koffie aan bezoeker bij Klimrijk Brabant

Boscafé

Kom genieten in ons gezellige Boscafé

Geniet na een actieve middag van een koud drankje en onze heerlijk snacks in het Boscafé. Of kom eens genieten van een uitgebreide lunch. 

Broodje gezond op het terras van het restaurant van Klimrijk Brabant
Borrelhapje op het terras van restaurant Klimrijk Brabant
Nacho's op het terras van restaurant Klimrijk Brabant
Sandwich op het terras van restaurant Klimrijk Brabant

Geniet elk moment van de dag

Bij het Boscafé van Klimrijk Brabant kun je op ieder moment van de dag terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Geniet van een kopje koffie met een stuk taart, kom uitgebreid lunchen of ontspan met een biertje of glas wijn en een lekkere snack. Ook een goed belegde hamburger of een frietje met een snack staat natuurlijk op ons menu.

Lunch met broodjes en sap bij Klimrijk Brabant

Horecamogelijkheden voor groepen

Wil je met een groep naar Klimrijk Brabant komen? Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch of barbecue, bij Klimrijk Brabant zijn de mogelijkheden voor groepen eindeloos!

Bekijk alle mogelijkheden

Ontdek andere faciliteiten

Bij Klimrijk zijn er genoeg mogelijkheden om na een sportieve activiteit even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje. Nog niet uitgespeeld? Neem dan eens een kijkje bij de speeltuin! 

  Jongeren proosten op het terras van Klimrijk Brabant

  Ontdek het terras

  Het is tijd voor ontspanning! Kom genieten van een heerlijk hapje of drankje op het gezellige terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

  Meer info
  Gezin op het zandstrand van de Beach area bij Klimrijk Brabant

  Ontdek de Beach Area

  Geniet van een hapje en een drankje op de nieuwe Beach Area terwijl de kinderen de verschillende klimparcoursen ontdekken, rondspringen op het Netten Adventure of zandkastelen bouwen.

  Meer info