Klimrijk zipline kinderen klimparcours

Het leukste schoolreisje

Een avontuurlijk en actief schoolreisje

Ga op een actief schoolreisje en beleef het leukste dagje uit. Kom met jouw klas klimmen op een van de verschillende klimparcoursen of ga gecamoufleerd de strijd met elkaar aan tijdens het outdoor lasergamen. Ontdek alle mogelijkheden hieronder of download onze brochure voor alle opties.

Klimrijk brabant gps-wandeltocht kinderen

Over onze schoolreisjes

Een schoolreis naar Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk! Maak samen een spannende wandeltocht met een GPS, verleg jullie grenzen op een van de verschillende klimparcoursen of ga gecamoufleerd de strijd met elkaar aan. Kies uit diverse spannende activiteiten of stel je eigen programma samen.

Klimrijk brabant meisje klimwand

Mogelijkheden & prijzen

Lijkt het je leuk om met jouw klas naar Klimrijk te komen? Wij hebben verschillende mogelijkheden en arrangementen voor groepen vanaf 20 personen. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement 'De boom in' waarbij je kunt gaan klimmen en na afloop geniet van een lekker frietje. Of stel zelf jouw schoolreisje samen uit de andere activiteiten en mogelijkheden. Download de brochure om alle opties te bekijken. Neem voor meer informatie óf om te boeken contact op via 088-9000360 of mail naar info@libemafunfactory.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en wanneer je wilt komen met eventuele aankomsttijd.

Schoolreisjes