Kind op het klimparcours in Klimrijk Brabant gaat van de zipline

Kinderfeestje Ziplijn

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje 'Ziplijn'

Tijdens het kinderfeestje 'Ziplijn' ga je samen op verkenning door het klimpark. Klim tijdens jouw klimfeestje tot grote hoogte in de bomen en maak van jouw verjaardag één groot avontuur!

 • Duur 120 minuten

 • Vanaf 8 jaar

 • Vanaf 6 personen

Over het kinderfeestje Ziplijn

Tijdens jouw verjaardagsfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op verschillende parcours. Jullie komen allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen. 

Inclusief bij het kinderfeestje: 

 • gebruik klimmateriaal 

 • instructie door professionele begeleiding 

 • 2 uur klimmen 

 • een aandenken aan de leuke dag voor alle deelnemers

Goed om te weten

 • Lengte

  Het kinderfeestje Ziplijn is geschikt voor kinderen met een lengte van 1.30 meter of langer. Is jouw kind nog geen 1.30 meter lang? Ontdek onze kinderfeestjes op het speciale kinderparcours tijdens het feestje ‘Pico Parcours' en 'Pico Parcours XL’. Kinderen t/m 12 jaar mogen het park enkel betreden onder begeleiding van een volwassene (v.a. 18 jaar).

 • Veiligheid

  Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren. Na het volgen van de klim- en/of veiligheidsinstructie en vóór het betreden van het klimparcours dien je een ondertekend inschrijfformulier te overhandigen aan de instructeur. Deze dient ook te worden ondertekend door de begeleider (v.a. 18 jaar).

 • Eten

  Het is mogelijk om het kinderfeestje Ziplijn uit te breiden met een feestmaal bestaande uit frietjes, een snack en ranja. Maak dan de keuze voor het kinderfeestje Ziplijn XL.

vanaf
17,95
Boek 'Kinderfeestje Ziplijn' nu

Mogelijkheden kinderfeestjes

  Kinderfeestje Ziplijn

  €17,95

  Per persoon

  Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje op het klimparcours.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Ziplijn te bestellen voor €17,95 Per persoon met de omschrijving: Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje op het klimparcours.

  Reserveren

  Kinderfeestje Ziplijn XL

  €24,95

  Per persoon

  Bij het kinderfeestje Zipijn geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Ziplijn XL te bestellen voor €24,95 Per persoon met de omschrijving: Bij het kinderfeestje Zipijn geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  Reserveren

  Abonnementhouders

  gratis

  Per persoon

  Heb je een abonnement? Dan kun je als abonnementhouder gratis deelnemen aan dit kinderfeestje.