Kinderen op een hindernis met palen op het Pico-parcours bij Klimrijk Brabant.

Kinderfeestje Pico Parcours

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje 'Pico Parcours'

Tijdens het kinderfeestje 'Pico Parcours' ga je samen op verkenning door het klimpark. Klim tijdens jouw klimfeestje tot grote hoogte in de bomen en maak van jouw verjaardag één groot avontuur!

 • Duur 90 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 8 personen

Over het kinderfeestje Pico Parcours

Tijdens jouw verjaardagsfeestje ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan op verschillende parcoursen. Jullie komen allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen. 

Inclusief bij het kinderfeestje: 

 • gebruik klimmateriaal 

 • instructie door professionele begeleiding 

 • 1,5 uur klimmen 

 • een aandenken aan de leuke dag voor alle deelnemers

Goed om te weten

 • Lengte

  Het kinderfeestje Pico Parcours is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens het feestje wordt namelijk geklommen op het speciale kinderparcours. Is jouw kind 1.30 meter of langer? Dan is het ook mogelijk om te klimmen op het reguliere klimparcours tijdens het feestje ‘Ziplijn' of 'Ziplijn XL’.

 • Veiligheid

  Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren.

 • Eten

  Het is mogelijk om het kinderfeestje Pico Parcours uit te breiden met een feestmaal bestaande uit frietjes, een snack en ranja. Maak dan de keuze voor het kinderfeestje Pico Parcours XL.

vanaf
13,95
Boek 'Kinderfeestje Pico Parcours' nu

Mogelijkheden kinderfeestjes

 • Kinderfeestje Pico Parcours

  Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje op het Pico Parcours.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Pico Parcours te bestellen voor 13,95 met de omschrijving: Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje op het Pico Parcours.

  Reserveren
 • Kinderfeestje Pico Parcours XL

  Bij het kinderfeestje Pico Parcours XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Pico Parcours XL te bestellen voor 19,95 met de omschrijving: Bij het kinderfeestje Pico Parcours XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  Reserveren
 • Abonnementhouders

  Heb je een abonnement? Dan kun je als abonnementhouder gratis deelnemen aan dit kinderfeestje.

Veelgestelde vragen

Ja, er is altijd iemand aanwezig in het klimpark. Er lopen zowel instructeurs als 'rescuers' rond in het klimpark. Daar waar nodig coachen de instructeurs de deelnemers. Mocht het zijn dat iemand echt niet meer verder durft dan gaat er een 'rescuer' naar boven om deze deelnemer te helpen. In het uiterste geval laat de 'rescuer' deze deelnemer met een touwconstructie naar beneden zakken. 

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. Ook is er eventueel de mogelijkheid om kosteloos te verzetten naar een andere datum. 

De veiligheid van onze gasten is van het grootste belang. Daarom hebben wij voor een 'saferoller-systeem' gekozen. Dit is een continu zekeringsysteem. Hierbij wordt de deelnemer aan het begin van een parcours vast 'geschoven' en de saferoller kan pas weer los als de deelnemer weer aan het einde van het parcours aan de grond staat. 

Ja, dit is mogelijk! Wanneer je niet deelneemt aan een klimactiviteit hoef je geen ticket te bestellen.  

Nee, het is niet per se nodig om handschoenen te dragen. Vind je het fijner om met handschoenen te klimmen? Dan adviseren we je om eigen handschoenen mee te nemen. Klimrijk Brabant verhuurt en verkoopt geen handschoenen. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

De grote parcours zijn 2 tot 10 meter hoog voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De grote parcours bestaan uit vijf verschillende routes: parcours 1 en 2 zijn de makkelijkere, parcours 3 en 4 de moeilijkere en parcours 5 is de funroute, met twee lange ziplines van elk bijna 100 meter. Route 6, 7 en 8 behoren tot het Pico-parcours en zijn bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot en met 1.30 meter. Deze routes zijn lager dan het grote parcours en ouders kunnen naast het parcours lopen om zo makkelijk contact te houden met hun kinderen. 

Klimmen in Klimrijk Brabant is mogelijk vanaf 4 jaar. Voor de kleine avonturiers is er het Pico-parcours vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter. Vanaf een lengte van 1.30 meter kun je deelnemen aan de vijf grote parcours. Je mag niet zwaarder dan 120 kilogram wegen. Je dient een goede fysieke conditie te hebben en je mag niet zwanger zijn. 

Let op: Kinderen t/m 13 jaar vallen onder het kind tarief en vanaf 14 jaar val je onder het volwassen tarief.  

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke kinderfeestjes

Jongen aan het klimmen in een net op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Ziplijn

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje 'Ziplijn'

Meer info
Kinderen tussen touwen met begeleider op het Pico-parcours bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Net Zo Gaaf

Maak plezier in het Netten Adventure tijdens het kinderfeestje 'Net zo gaaf'

Kinderen zijn aan het outdoor lasergamen tussen de bladeren bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Geheime Missie

Ga outdoor lasergamen tijdens het kinderfeestje 'Geheime missie'

Kinderen aan het indoor lasergamen in de Battle Arena van Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Slag om Klimrijk

Ga indoor lasergamen tijdens het kinderfeestje 'Slag om Klimrijk'

Bekijk alle kinderfeestjes