Kinderen springen met ballen in het Netten Adventure van Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Net Zo Gaaf

Maak plezier in het Netten Adventure tijdens het kinderfeestje 'Net zo gaaf'

Tijden het kinderfeestje 'Net zo gaaf' ga je springend en klauterend op verkenning door het Netten Adventure en verken je ook nog eens samen het Pico Parcours. Kom jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes plezier maken?

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 6 personen

Over het kinderfeestje Net Zo Gaaf

Ontdek tijdens jouw kinderfeestje zowel het Netten Adventure als het Pico Parcours. Ga springend en klauterend op verkenning door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kunt springen en spelen. Op het Pico Parcours komen jullie al klimmend allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen! 

Inclusief bij het kinderfeestje: 

 • onbeperkt plezier maken in het Netten Adventure 

 • 1,5 uur klimmen Pico Parcours (voor kinderen kleiner dan 1.30m)

 • een aandenken aan de leuke dag voor alle deelnemers

Goed om te weten

 • Leeftijd

  Het kinderfeestje Net Zo Gaaf is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens het feestje wordt namelijk geklommen in ons kindvriendelijke Netten Adventure en op het speciale kinderparcours.

 • Veiligheid

  Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren. In het Netten Adventure ben je overal omringd door netten waardoor het volledig veilig is om tot grote hoogte te klimmen en het niet nodig is om gezekerd te zijn of een helm te dragen.

 • Eten

  Het is mogelijk om het kinderfeestje Net Zo Gaaf uit te breiden met een feestmaal bestaande uit frietjes, een snack en ranja. Maak dan de keuze voor het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL.

vanaf
19,95
Boek 'Kinderfeestje Net Zo Gaaf' nu

Mogelijkheden kinderfeestjes

  Kinderfeestje Net Zo Gaaf

  €19,95

  Per persoon

  Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje in het Netten Adventure.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Net Zo Gaaf te bestellen voor €19,95 Per persoon met de omschrijving: Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje in het Netten Adventure.

  Reserveren

  Kinderfeestje Net Zo Gaaf XL

  €26,95

  Per persoon

  Bij het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Net Zo Gaaf XL te bestellen voor €26,95 Per persoon met de omschrijving: Bij het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  Reserveren

  Abonnementhouders

  gratis

  Per persoon

  Heb je een abonnement? Dan kun je als abonnementhouder gratis deelnemen aan dit kinderfeestje.