Kinderen springen met ballen in het Netten Adventure van Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Net Zo Gaaf

Maak plezier in het Netten Adventure tijdens het kinderfeestje 'Net zo gaaf'

Tijden het kinderfeestje 'Net zo gaaf' ga je springend en klauterend op verkenning door het Netten Adventure en verken je ook nog eens samen het Pico Parcours. Kom jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes plezier maken?

 • Duur 150 minuten

 • Vanaf 4 jaar

 • Vanaf 8 personen

Over het kinderfeestje Net Zo Gaaf

Ontdek tijdens jouw kinderfeestje zowel het Netten Adventure als het Pico Parcours. Ga springend en klauterend op verkenning door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kunt springen en spelen. Op het Pico Parcours komen jullie al klimmend allerlei hindernissen tegen zoals ziplijnen, klimnetten en bruggen! 

Inclusief bij het kinderfeestje: 

 • 1 uur plezier maken in het Netten Adventure 

 • 1,5 uur klimmen Pico Parcours (voor kinderen kleiner dan 1.30m)

 • een aandenken aan de leuke dag voor alle deelnemers

Goed om te weten

 • Leeftijd

  Het kinderfeestje Net Zo Gaaf is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Tijdens het feestje wordt namelijk geklommen in ons kindvriendelijke Netten Adventure en op het speciale kinderparcours.

 • Veiligheid

  Tijdens het klimmen wordt iedereen gezekerd, waardoor je veilig kunt klimmen, zwieren en klauteren. In het Netten Adventure ben je overal omringd door netten waardoor het volledig veilig is om tot grote hoogte te klimmen en het niet nodig is om gezekerd te zijn of een helm te dragen.

 • Eten

  Het is mogelijk om het kinderfeestje Net Zo Gaaf uit te breiden met een feestmaal bestaande uit frietjes, een snack en ranja. Maak dan de keuze voor het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL.

vanaf
19,95
Boek 'Kinderfeestje Net Zo Gaaf' nu

Mogelijkheden kinderfeestjes

 • Kinderfeestje Net Zo Gaaf

  Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje in het Netten Adventure.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Net Zo Gaaf te bestellen voor 18,95 met de omschrijving: Geniet van een compleet georganiseerd kinderfeestje in het Netten Adventure.

  Reserveren
 • Kinderfeestje Net Zo Gaaf XL

  Bij het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  U staat op het punt om naar de ticket shop te gaan om een Kinderfeestje Net Zo Gaaf XL te bestellen voor 24,95 met de omschrijving: Bij het kinderfeestje Net Zo Gaaf XL geniet je extra van een feestmaal met frietjes, een snack en ranja.

  Reserveren
 • Abonnementhouders

  Heb je een abonnement? Dan kun je als abonnementhouder gratis deelnemen aan dit kinderfeestje.

Veelgestelde vragen

Er is geen tijdslimiet aan deze activiteit verbonden.

Het Netten Adventure is leuk voor alle leeftijden en al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Ja, er is altijd iemand aanwezig in het klimpark. Er lopen zowel instructeurs als 'rescuers' rond in het klimpark. Daar waar nodig coachen de instructeurs de deelnemers. Mocht het zijn dat iemand echt niet meer verder durft dan gaat er een 'rescuer' naar boven om deze deelnemer te helpen. In het uiterste geval laat de 'rescuer' deze deelnemer met een touwconstructie naar beneden zakken. 

Ja, bij regen gaat het klimmen door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt.

De veiligheid van onze gasten is van het grootste belang. Daarom hebben wij voor een 'saferoller-systeem' gekozen. Dit is een continu zekeringsysteem. Hierbij wordt de deelnemer aan het begin van een parcours vast 'geschoven' en de saferoller kan pas weer los als de deelnemer weer aan het einde van het parcours aan de grond staat. 

Ja, dit is mogelijk! Wanneer je niet deelneemt aan een klimactiviteit hoef je geen ticket te bestellen.  

Nee, het is niet per se nodig om handschoenen te dragen. Vind je het fijner om met handschoenen te klimmen? Dan adviseren we je om eigen handschoenen mee te nemen. Klimrijk Brabant verhuurt en verkoopt geen handschoenen. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen). Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft. Lange haren moeten in een staart of knotje. Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

De grote parcours zijn 2 tot 10 meter hoog voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De grote parcours bestaan uit vijf verschillende routes: parcours 1 en 2 zijn de makkelijkere, parcours 3 en 4 de moeilijkere en parcours 5 is de funroute, met twee lange ziplines van elk bijna 100 meter. Route 6, 7 en 8 behoren tot het Pico-parcours en zijn bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot en met 1.30 meter. Deze routes zijn lager dan het grote parcours en ouders kunnen naast het parcours lopen om zo makkelijk contact te houden met hun kinderen. 

Klimmen in Klimrijk Brabant is mogelijk vanaf 4 jaar. Voor de kleine avonturiers is er het Pico-parcours vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter. Vanaf een lengte van 1.30 meter kun je deelnemen aan de vijf grote parcours. Je mag niet zwaarder dan 120 kilogram wegen. Je dient een goede fysieke conditie te hebben en je mag niet zwanger zijn. 

Let op: Kinderen t/m 13 jaar vallen onder het kind tarief en vanaf 14 jaar val je onder het volwassen tarief.  

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke kinderfeestjes

Jongen aan het klimmen in een net op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Ziplijn

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje 'Ziplijn'

Meer info
Kinderen op hindernis van het Pico Parcours bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Pico Parcours

Kom klimmen tijdens het kinderfeestje 'Pico Parcours'

Kinderen zijn aan het outdoor lasergamen tussen de bladeren bij Klimrijk Brabant

Kinderfeestje Geheime Missie

Ga outdoor lasergamen tijdens het kinderfeestje 'Geheime missie'

Jongens aan het indoor lasergamen bij Klimrijk

Kinderfeestje Slag om Klimrijk

Ga indoor lasergamen tijdens het kinderfeestje 'Slag om Klimrijk'

Bekijk alle kinderfeestjes