Klimrijk brabant schietclinic blaaspijpschieten vrouw

Schietclinic

Leer tijdens de schietclinic handboog- en blaaspijpschieten

Tijdens de schietclinic bij Klimrijk Brabant leer je samen met jouw vrienden, familie of collega's handboog- en blaaspijpschieten. Na het oefenen barst de strijd los, haal jij de meeste punten?

  • 18+ jaar
  • Vanaf 10 personen
  • Duur 90 minuten
v.a.€13,-
Telefonisch reserveren

Verzamel de meeste punten

Over de schietclinic

Leer tijdens de schietclinic de basis van het handboogschieten en blaaspijpschieten. Na een aantal oefensessies per onderdeel zal er voor punten geschoten worden. Degene met de hoogste score wint en mag zichzelf een echte Robin Hood noemen!

Ontdek de schietclinic

Tijdens de oefenronde van het boogschieten leer je hoe je de pijl richting het doel kunt schieten. Na veel oefenen gaan we over naar het echte werk. We gaan schieten voor punten. Welke deelnemer haalt de meeste punten?

Met de blaaspijp zul je met een juiste en krachtige ademtechniek de pijltjes in het doel kunnen schieten. Ook hier wordt eerst flink geoefend om vervolgens over te gaan op een puntentelling. Uiteindelijk tellen we de beide scores op en kijken we wie zich de winnaar mag noemen.

Klimrijk brabant vrouw blaaspijpschieten

Goed om te weten

Alle schietclinics zijn alleen te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. De 1 uur durende schietclinic is bovendien alleen te reserveren in combinatie met een andere activiteit. Wil je nog meer uitdaging? De schietclinic is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

Schietclinic

Mogelijkheden en prijzen

Lijkt het je leuk om een schietclinic te volgen?

Inclusief:

  • het gebruik van de bijbehorende materialen

Prijs: de schietclinic van 1 uur is €13,00 p.p. en de schietclinic van 1,5 uur is €19,00 p.p.

Combineer de schietclinic voordelig met een van de andere activiteiten of kies uit een van de arrangementen met een heerlijke lunch of barbecue. Je ontdekt alle mogelijkheden in onze brochure! Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545.

Veelgestelde vragen

Welke kleding kan ik het beste aan doen voor de schietclinic?

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Hoe lang duurt de schietclinic?

De activiteit duurt 1,5 uur dit is inclusief instructie.

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om de schietclinic te doen?

De schietclinic is te boeken vanaf 10 personen.

Wat is een geschikte leeftijd om de schietclinic te doen?

Deze activiteit is te boeken vanaf 18 jaar.

Wat zijn de tarieven voor de activiteiten bij Klimrijk Brabant?

Deze kun je hier per activiteit bekijken.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid. Een parkeerticket bedraagt €3,50.