Klimrijk brabant scietclinic blaaspijpschieten meisjes

Schietclinic

Leer tijdens de schietclinic handboog- en blaaspijpschieten

Tijdens de schietclinic bij Klimrijk Brabant leer je samen met jouw vrienden, familie of collega's handboog- en blaaspijpschieten. Na het oefenen barst de strijd los, haal jij de meeste punten?

 • Vanaf 10 personen
 • Duur 90 minuten
 • Minimaal 18 jaar
 • Prijs volwassene€19,-
 • Prijs kind€19,-
Telefonisch reserveren

Verzamel de meeste punten

Over de schietclinic

Leer tijdens de schietclinic de basis van het handboogschieten en blaaspijpschieten. Na een aantal oefensessies per onderdeel zal er voor punten geschoten worden. Degene met de hoogste score wint en mag zichzelf een echte Robin Hood noemen!

Ontdek de schietclinic

Tijdens de oefenronde van het boogschieten leer je hoe je de pijl richting het doel kunt schieten. Na veel oefenen gaan we over naar het echte werk. We gaan schieten voor punten. Welke deelnemer haalt de meeste punten?

Met de blaaspijp zul je met een juiste en krachtige ademtechniek de pijltjes in het doel kunnen schieten. Ook hier wordt eerst flink geoefend om vervolgens over te gaan op een puntentelling. Uiteindelijk tellen we de beide scores op en kijken we wie zich de winnaar mag noemen.

Klimrijk brabant vrouw blaaspijpschieten

Goed om te weten

Alle schietclinics zijn alleen te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. De 1 uur durende schietclinic is bovendien alleen te reserveren in combinatie met een andere activiteit. Wil je nog meer uitdaging? De schietclinic is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

Schietclinic

Mogelijkheden en prijzen

Lijkt het je leuk om een schietclinic te volgen?

Inclusief:

 • het gebruik van de bijbehorende materialen

Prijs: de schietclinic van 1 uur is €13,00 p.p. en de schietclinic van 1,5 uur is €19,00 p.p.

Combineer de schietclinic voordelig met een van de andere activiteiten of kies uit een van de arrangementen met een heerlijke lunch of barbecue. Je ontdekt alle mogelijkheden in de prijswijzer! Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545.

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open.