Quad rijden in het bos

Quad rijden

Kom quad rijden op ons uitdagende parcours door de bossen

Het quad rijden is één van onze avontuurlijkste uitjes. Dankzij onze speciale kinderquads kunnen kinderen ook komen quad rijden. Ben je klaar om ons uitdagende parcours door de bossen van Brabant te verkennen?

 • 11+ jaar
 • Vanaf 1 persoon
 • Duur 22 minuten
 • Open: Zo
v.a.€28,50
Telefonisch reserveren

Op avontuur door de bossen

Over het quad rijden

Quad rijden tijdens is één van onze nieuwste en meest spectaculaire activiteiten op ons uitdagende parcours in de bossen. Met onze Yamaha Grizzly quads ben je verzekerd van een stoere en sterke quad! Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen. Quad rijden is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar.

Ontdek het quad rijden

Ben je klaar voor een avontuurlijk ritje op een quad? Voordat je het parcours op gaat krijg je eerst een uitgebreide instructie. Onze ervaren instructeurs leren je hoe je het beste met een quad kunt omgaan. Denk hierbij aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en de rem. Hierna is het tijd om het uitdagende parcours door de bossen te verkennen!

Klimrijk quad rijden man

Goed om te weten

Wanneer je komt quad rijden is het gebruik van de quad en helm inclusief. Wij houden het quad rijden graag veilig daarom is het dragen van een helm altijd verplicht en vragen wij je onze regels strikt op te volgen. In verband met veiligheid mogen er maximaal 4 quads tegelijk het parcours op ook rijden de quads op speciale brandstof die milieuvriendelijk is en zijn ze begrensd om gevaar uit te sluiten. De gehele activiteit duurt ongeveer 1 uur inclusief de instructie door een professionele begeleider. Wil je nog meer uitdaging? Het quad rijden is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het e-steppen.

Klimrijk man quad rijden bossen

Mogelijkheden en prijzen

Ben je klaar om het parcours te verkennen?

Inclusief:

 • het rijden van 2 manches van elk 11 minuten met een tussenpauze

Prijs: €28,50 p.p. (alleen te reserveren met minimaal 2 personen)

Het quad rijden is dit seizoen nog mogelijk op zondag 24 oktober en woensdag 27 oktober. Bij individuele inschrijving zal het quad rijden doorgaan bij minimaal 16 deelnemers. Ben je met een groep van 16 personen of meer dan zijn andere data in overleg bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545. 

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open.