Quad rijden in het bos

Quad rijden

Kom quad rijden op ons uitdagende parcours door de bossen

Het quad rijden is één van onze avontuurlijkste uitjes. Dankzij onze speciale kinderquads kunnen kinderen ook komen quad rijden. Ben je klaar om ons uitdagende parcours door de bossen van Brabant te verkennen?

 • Vanaf 1 persoon
 • Duur 22 minuten
 • Minimaal 11 jaar
 • Prijs volwassene€27,50
 • Prijs kind€27,50
Telefonisch reserveren

Op avontuur door de bossen

Over het quad rijden

Quad rijden tijdens is één van onze nieuwste en meest spectaculaire activiteiten op ons uitdagende parcours in de bossen. Met onze Yamaha Grizzly quads ben je verzekerd van een stoere en sterke quad! Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen. Quad rijden is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar.

Ontdek het quad rijden

Ben je klaar voor een avontuurlijk ritje op een quad? Voordat je het parcours op gaat krijg je eerst een uitgebreide instructie. Onze ervaren instructeurs leren je hoe je het beste met een quad kunt omgaan. Denk hierbij aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en de rem. Hierna is het tijd om het uitdagende parcours door de bossen te verkennen!

Klimrijk quad rijden man

Aanbevelingen

''Erg mooi aangelegd en ook aan de kleinere kinderen is gedacht, want er is ook een parcours voor kinderen vanaf 4 jaar. Zeer goede begeleiding gehad. Ook is er een fijn terras met speelgelegenheden aanwezig, die overigens ook gratis toegankelijk is voor mensen die niet komen klimmen.''

Klimrijk man quad rijden bossen

Horeca

Na een actieve middag is het tijd voor een lekker broodje of frietje in ons gezellige restaurant. Ook voor koffie, thee en een heerlijk stuk taart kun je bij ons terecht. Bij het boeken van je activiteit kun je ook alvast een horeca arrangement bij bestellen.

Goed om te weten

Wanneer je komt quad rijden is het gebruik van de quad en helm inclusief. Wij houden het quad rijden graag veilig daarom is het dragen van een helm altijd verplicht en vragen wij je onze regels strikt op te volgen. In verband met veiligheid mogen er maximaal 4 quads tegelijk het parcours op ook rijden de quads op speciale brandstof die milieuvriendelijk is en zijn ze begrensd om gevaar uit te sluiten. De gehele activiteit duurt ongeveer 1,5 uur inclusief de instructie door een professionele begeleider. Wil je nog meer uitdaging? Het quad rijden is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het e-steppen.

Mogelijkheden en prijzen

Ben je klaar om het parcours te verkennen? Het quad rijden is te reserveren voor minimaal 2 personen en de prijs is €27,50 per persoon. Hierbij rijd je 2 manches van elk 11 minuten met een tussenpauze. Het quad rijden is mogelijk van 26 juli t/m 5 september op iedere woensdag, vrijdag en zondag. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545. 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Vanzelfsprekend staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop.  

Klimrijk hanteert – vanwege veiligheidsredenen - een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand je activiteit online te reserveren  

Let op: dit geldt óók voor abonnementhouders, mensen die een ticket (via een actiepartner) hebben gekocht of een ticket hebben gewonnen. Heb je nog geen ticket, dan kun je deze alleen online aanschaffen in onze webshop.  

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Er geldt een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand je activiteit online te reserveren.  

 • Tickets zijn uitsluitend online te koop om wachtrijen bij de kassa’s te voorkomen  

 • Je kunt alleen contactloos / per pin betalen  

 • Overal wordt 1,5 meter afstand aangehouden en waar nodig worden bezoekers en medewerkers gescheiden door middel van een (plexi)glaswand  

 • Indien medewerkers niet de mogelijkheid hebben om 1,5 meter afstand te houden tot gasten, dan dragen zij een mondkapje

 • Op verschillende plekken in het park is desinfectiegel aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken  

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.  

 • Er is buiten een wasbak aanwezig waar deelnemers hun handen kunnen wassen.  

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open. 

Ik heb een groepsarrangement, activiteit of kinderfeest gereserveerd bij Klimrijk. Kan dit nog doorgaan?

Kinderfeestjes zijn weer mogelijk vanaf 19 mei met maximaal 2 volwassenen als begeleiding. Groepsarrangementen zijn helaas nog niet mogelijk. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via 088-9000360. 

Hoe houden we afstand tijdens het zekeren bij het klimmen?

 • De instructieruimte is aangepast, zodat gasten voldoende afstand hebben van elkaar  

 • De gast doet zelf de gordel om, waarbij de instructeur achter een scherm staat om de gordel te controleren/vast te trekken  

 • De instructeur begeleidt de gast op gepaste afstand naar de 1e route  

 • De instructeur geeft op afstand instructie hoe de saferoller is aan te haken, daarna kan zelfstandig geklommen worden  

 • Bij calamiteiten in het parcours geeft de rescuer instructies op afstand wat de gast moet doen om verder te kunnen klimmen, lukt dit niet dan kan de rescuer de gast van dichtbij gaan helpen. De rescuer draagt in dat geval een gelaatscherm en handschoenen  

 • Er loopt constant een toezichthouder rond in het park die er op toeziet dat de afstandsregels worden gewaarborgd