Quad rijden in het bos

Quad rijden

Kom quad rijden op ons vernieuwd parcours

Het quad rijden is één van onze vele in- en outdoor activiteiten. Dankzij onze speciale kinderquads kunnen kinderen ook komen quad rijden. Maak jij een avontuurlijk ritje over ons vernieuwde parcours?

  • 11+ jaar
  • Vanaf 1 persoon
  • Duur 22 minuten
v.a.€28,50
Telefonisch reserveren

Quad rijden op vernieuwd parcours

Over het quad rijden

Quad rijden is één van onze nieuwste en meest spectaculaire activiteiten op ons uitdagende parcours. Met onze Yamaha Grizzly quads ben je verzekerd van een stoere en sterke quad! Speciaal voor de kids hebben we een aantal kinderquads, uiteraard met bijpassende kinderhelmen. Quad rijden is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar.

Ontdek het quad rijden

Ben je klaar voor een avontuurlijk ritje op een quad? Voordat je het parcours op gaat krijg je eerst een uitgebreide instructie. Onze ervaren instructeurs leren je hoe je het beste met een quad kunt omgaan. Denk hierbij aan de juiste zithouding en het bedienen van het gas en de rem. Hierna is het tijd om het uitdagende parcours te verkennen!

Klimrijk quad rijden man

Goed om te weten

Wanneer je komt quad rijden is het gebruik van de quad en helm inclusief. Wij houden het quad rijden graag veilig daarom is het dragen van een helm altijd verplicht en vragen wij je onze regels strikt op te volgen. In verband met veiligheid mogen er maximaal 4 quads tegelijk het parcours op ook rijden de quads op speciale brandstof die milieuvriendelijk is en zijn ze begrensd om gevaar uit te sluiten. De gehele activiteit duurt ongeveer 1 uur inclusief de instructie door een professionele begeleider. Wil je nog meer uitdaging? Het quad rijden is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het e-steppen.

Klimrijk man quad rijden bossen

Mogelijkheden en prijzen

Ben je klaar om het parcours te verkennen?

Inclusief: het rijden van 2 manches van elk 11 minuten met een tussenpauze

Prijs: €28,50 p.p. (alleen te reserveren met minimaal 2 personen)

Het quad rijden is dit seizoen mogelijk op:

  • Iedere eerste en derde zondag van de maand;

  • In de zomervakantie (23 juli t/m 4 september) iedere woensdag, vrijdag en zondag;

Bij individuele inschrijving zal het quad rijden doorgaan bij minimaal 16 deelnemers. Ben je met een groep van 16 personen of meer dan zijn andere data in overleg bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545. 

Vooraf reserveren is verplicht

Veelgestelde vragen

Welke kleding kan ik het beste aan doen tijdens het quad rijden?

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Hoe lang duurt het quad rijden?

De activiteit duurt 22 minuten.

Gaat het quad rijden door als het regent?

De activiteit gaat door als het regent er kan dan eventueel gekeken worden of het verplaatst kan worden naar een andere datum. Bij twijfel neem even contact op met ons.

Vanaf hoeveel personen kun je quad rijden?

Quad rijden is te boeken vanaf 1 personen.

Wat is een geschikte leeftijd om quad te rijden?

Deze activiteit is te boeken vanaf 11 jaar.

Waar kan ik het toilet vinden als ik ga quad rijden?

Je kunt gebruik maken van het toilet in de indoor lasergame hal. Dit is als je binnen komt de eerste deur links.

Wat zijn de tarieven voor de activiteiten bij Klimrijk Brabant?

Deze kun je hier per activiteit bekijken.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.