Man aan het quad rijden op een parcours bij Klimrijk Brabant

Aardappelkanon & quad rijden

De ultieme combinatie

Ontdek de spectaculaire combinatie van het aardappel schieten en quad rijden. Tijdens de schietclinic leer je de basistechnieken en schiet je op verschillende targets. Tijdens het quad rijden verken je ons parcours. Ben jij er klaar voor?

 • Duur 60 minuten

 • Vanaf 11 jaar

 • Vanaf 10 personen

Over aardappelkanon schieten en quad rijden

Let op: Deze activiteit is vanaf 2024 weer te boeken. De beschikbare data zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Het aardappelkanon werkt op luchtdruk en moet als een echt kanon geladen worden met een speciale laadstok. Als doel hebben we draaiende targets, maar we kunnen ook iets neerzetten om kapot te schieten. Er zit namelijk een enorme hoeveelheid kracht in dit kanon! Na het schieten staat een ritje op de quad op de planning. De perfecte combinatie voor een afwisselend dagje uit.

Goed om te weten

 • Toegang

  Quad rijden en aardappelkanon schieten is mogelijk vanaf 11 jaar.

 • Veiligheid

  Bij beide activiteiten wordt een uitgebreide instructie gegeven door onze ervaren instructeurs. Speciaal voor de kinderen vanaf 11 jaar hebben voor het quad rijden kinderquads beschikbaar, uiteraard met bijpassende kinderhelmen.

 • Combineren

  Mogelijkheden voor het toevoegen van een lunch- of BBQ-arrangement vind je in de brochure.

Vanaf
36,-per persoon

Veelgestelde vragen

Je kunt gebruik maken van het toilet in de indoor lasergame hal. Dit is als je binnenkomt de eerste deur links. 

Deze combinatie activiteit is te boeken vanaf 11 jaar. 

De activiteit duurt een half uur. 

Quad rijden is te boeken vanaf 1 persoon. 

De activiteit gaat door als het regent. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt!

De activiteit duurt 22 minuten. 

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Man aan het quad rijden op parcours bij Klimrijk Brabant

Quad rijden

Kom quad rijden op ons parcours

Meer info
Groep kinderen bezig met GPS-wandeltocht bij Klimrijk Brabant

GPS-wandeltocht

Vind je weg door de bossen

Bekijk alle activiteiten