Klim in de zomer tussen de boomtoppen van Klimrijk

Geniet van de zomer bij Summer Vibes

Op zaterdag 10 augustus beleef je Klimrijk als nooit te voren tijdens Summer Vibes! Deze avond klim je al dansend en zingend door de bomen op de zomerse plaatjes van DJ Brent. Sluit je dag heerlijk af met een drankje in de Beach Area bij de ondergaande zon. Summer Vibes vindt eenmalig plaats op zaterdag 10 augustus van 17.00 tot 21.30 uur. Reserveer dus snel jouw plek op het klimparcours, en kom bij ons genieten van deze avontuurlijke zomeravond!

  Vrouw op klimparcours tussen touwen in Klimrijk Brabant

  Klimmen

  Test je klim- en danskunsten op de 5 parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van 2 tot 10 meter in de lucht.

  Reserveren klimmen
  Vrienden ontspannen met een drankje bij de Beach Area

  Ontdek de Beach Area

  Deze gezellige avond sluit je ontspannen af bij de Beach Area! Relax op het strand met een koud drankje, dans met uitzicht op de ondergaande zon en trakteer jezelf op de lekkerste borrelhapjes.

  Ontdek de Beach Area
  Kinderen spelen met ballen in het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant

  Netten Adventure

  Ontdek springend en klauterend het Netten Adventure bij Klimrijk Brabant. Verken verschillende zones en leef je uit op grote hoogte. Dans en geniet in deze avontuurlijke attractie.

  Reserveren Netten Adventure
  Boulderen kinderen klimmen Klimrijk Brabant

  Boulderen

  Trotseer 6 verschillende rotsen en meerdere stepstones en ga op boulder avontuur. Daag jezelf uit, klim rondom de unieke arch én haal het uiterste in jezelf naar boven en beklim de grootste rots van wel drie meter hoog!

  Reserveer boulderen