Groep aan het schuilen achter boomstam tijdens outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Kom binnen of buiten lasergamen

Outdoor & indoor lasergamen

Lasergamen in een unieke omgeving? Bij Klimrijk Brabant in Veldhoven (dichtbij Eindhoven) kun je zowel binnen als buiten de strijd aangaan met je team tijdens een spannende en spectaculaire lasergame. Met een helm en een geavanceerde lasergun gaan alle groepsleden de strijd met elkaar aan!

Kinderen aan het outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Outdoor lasergamen

De ecologische bossen van Klimrijk Brabant bieden een uniek decor voor een onvergetelijke outdoor lasergame ervaring. Buiten in de bossen speel je met je team een aantal verschillende spelvarianten. De keuze is aan jou welke je wil spelen. 

Boek outdoor lasergamen nu
Kinderen zijn aan het outdoor lasergamen in de battle arena bij Klimrijk Brabant

Indoor lasergamen

Schuil achter de obstakels om je tegenstander te verrassen met een aanval. De Battle Arena met obstakels maakt indoor lasergamen een unieke ervaring. Bedenk met je team een strategie om zo goed mogelijk te scoren, want alleen met een goede samenwerking kun je het spel winnen. 

Boek indoor lasergamen nu

Veelgestelde vragen

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

Indoor (en outdoor) lasergamen is te boeken vanaf 8 personen. 

De activiteit duurt 1 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

Outdoor (en indoor) lasergamen is te boeken vanaf 8 personen. 

De activiteit gaat door als het regent. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt. Eventueel kan er gekeken worden of het verplaatst kan worden naar binnen, dan wordt het verandert in Indoor lasergamen. Dit zal gebeuren op basis van beschikbaarheid.

De activiteit duurt 1 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen i.v.m. boomstammen, wortels etc. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.