Klimrijk quad rijden met een groep

Organiseer de leukste vriendendag

De allerleukste vriendendag

Lijkt het je leuk om een vriendendag te organiseren? Met onze outdoor activiteiten voor groepen beleef je de leukste dag. Kom samen met jouw vrienden en vriendinnen klimmen of ga de strijd aan tijdens een avontuurlijk potje lasergamen.

Zipline klimparcours close-up

Over het organiseren van een vriendendag

Ontdek de leukste activiteiten voor jullie vriendendag bij Klimrijk Brabant. Ben je op zoek naar leuke activiteiten om met vrienden te doen? Kom tijdens jullie vriendenuitje klimmen in ons avontuurlijke klimbos, maak een ritje op een quad door de bossen of ga een potje lasergamen. Of je nu een vriendinnen uitje of mannenuitje wil organiseren de mogelijkheden zijn eindeloos waardoor er voor elke groep een leuke activiteit te vinden is. Kies je favoriete activiteit of maak een combinatie van meerdere activiteiten om een dagvullend programma te creëren, alles is mogelijk tijdens jullie vriendendag!

Klimrijk brabant bbq buffet

Mogelijkheden & prijzen

Ontdek alle groepsuitjes, kies jullie favoriet(en) en maak jullie vriendendag compleet met een uitgebreide lunch, hapje en drankje op het terras of een heerlijke bbq.

Groepsuitjes