Klimrijk brabant campagnebeeld klimmen

Schoolreisje klimmen

Kom klimmen met jouw klas

Een schoolreis naar Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. Kom met de klas klimmen op het onlangs compleet vernieuwde klimparcours en ervaar de adrenalinekick!

  • 4+ jaar
  • Vanaf 20 personen
  • Duur 120 minuten
v.a.€12,50
Boek nu

Kom klimmen tijdens jouw schoolreisje

Over het klimmen tijdens een schoolreisje

Het klimbos staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De kids verleggen met veel plezier hun grenzen op de verschillende klimroutes. Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad, dus er is voor iedere avonturier een eigen uitdaging. Maar maak je geen zorgen, gekwalificeerde instructeurs begeleiden de kinderen waar nodig.

Praktische informatie

Voor alle avontuurlijke leerlingen is er een passende uitdaging. Laat ze hun grenzen verleggen op de verschillende parcours tussen de ziplijnen, klimnetten en verschillende bruggen. De minimale lengte voor het grote klimparcours is 1.30 meter. Voor de kleintjes vanaf 4 jaar tot een lengte van 1.30 meter is er een speciaal vernieuwd kinderparcours. Onder begeleiding klimmen zij op 1.50 meter hoogte door de bomen.

Klimrijk brabant klimparcours touwen

Mogelijkheden & prijzen

Tijdens het schoolreisje Klimmen mag je twee uur lang klimmen op alle parcours. Ontdek samen met jouw klasgenootjes het hoogste punt!

Inclusief:

  • gebruik klimmateriaal

  • instructie door professionele begeleiding

  • 2 uur klimmen

Prijs: € 12,50 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 20 kinderen)