Escape rooms

Diep in de Veldhovense bossen vind je twee spannende escape rooms

In de escape rooms word je met een groep mensen in een kamer opgesloten. Door middel van het oplossen van puzzels en raadsels en het zoeken naar aanwijzingen kun je de kamer verlaten. Maar let op! Je hebt maar een uur de tijd om te ontsnappen. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door samen te werken met jouw lotgenoten!

 

Het is weer mogelijk om een escape room te reserveren, bekijk onze maatregelen rondom het coronavirus hier

escape-room-klimrijk.jpeg

De verloren professor

Voor deze bijzondere ontsnapping bevind je je in een hut van een zonderlinge oud-professor die lange tijd als een kluizenaar leefde. Enige tijd geleden is deze man op mysterieuze wijze verdwenen en tot op heden niet meer terug gezien. Er gingen al langere tijd geruchten over een grote kluis in zijn hut. Zou hij daar zijn fortuin in bewaren? Helaas trekt zo'n gerucht ook minder frisse types aan en één van hen heeft geprobeerd zich de inhoud van die kluis toe te eigenen. Dat is niet gelukt en dat wordt al snel duidelijk. Het mysterie van de verdwijning oplossen is de enige manier om uit deze kluizenaarshut te ontsnappen. Het motto van deze zonderling was; wel er in, maar nooit meer er uit.

Reserveer deze escape room

klimrijk-escape-room-verloren-professor.jpeg

Ontsnappingscapsule de Skytanic

Deze escape room speelt zich af in de ruimte. Je bevindt je in de ontsnappingscapsule van een gigantisch ruimteschip. Helaas staat het moederschip, de Errorum, op ontploffen en heb je een uur de tijd om de ontsnappingscapsule op te starten en te maken dat je weg komt. Dankzij het achterstallige onderhoud en een handboek dat niet up-to-date is neemt de druk snel toe.

Reserveer deze escape room

klimrijk-escape-room-skytanic-2.jpeg

Meer informatie

De escape rooms van Klimrijk zijn geschikt voor 3 tot 7 personen per kamer. Hoewel de twee kamers zeer verschillend zijn, kunnen ze uitstekend gebruikt worden om tegen elkaar te spelen en/of te combineren. Spelen kan vanaf 10 jaar onder begeleiding van minimaal twee volwassenen of vanaf 16 jaar.

Reviews

“Ik heb mij voor eventjes echt in de ruimte gewaagd.”
“Wat een geweldige ervaring. Zeer goed en zeker niets voorspelbaar bedacht.”

Bekijk hier alle reviews

Prijzen

 1 escape room2 escape rooms
 Tot max. 7 personen€ 89,00€ 178,00

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!