Jongeren proosten op het terras van Klimrijk Brabant

Terras

Kom genieten op het terras

Na een actieve middag is het tijd voor ontspanning! Kom genieten van een heerlijk hapje of drankje op het gezellige terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. 

Pizza op het terras van restaurant Klimrijk Brabant
Nacho's op het terras van restaurant Klimrijk Brabant
Borrelhapje op het terras van restaurant Klimrijk Brabant

Een terras in een unieke omgeving

Heb je trek gekregen of zin in een verfrissend drankje? Neem plaats op ons ruime buitenterras en geniet van de prachtige bosrijke omgeving. 

Klimrijk Brabant is gelegen aan landelijke fietsroute 51, midden in de Veldhovense bossen. Het park is vrij toegankelijk, dus ook na een fiets- of wandeltocht kun je op ons terras even bijkomen en genieten van iets lekkers. Het terras kijkt uit op het gratis speeltuintje: de Speelberg. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis wifi. 

Gedekte tafel met barbecue buffet bij Klimrijk Brabant

Horecamogelijkheden voor groepen

Wil je met een groep naar Klimrijk Brabant komen? Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch of barbecue, bij Klimrijk Brabant zijn de mogelijkheden voor groepen eindeloos!

Bekijk brochure

Ontdek andere faciliteiten

Bij Klimrijk zijn er genoeg mogelijkheden om na een sportieve activiteit even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje. Nog niet uitgespeeld? Neem dan eens een kijkje bij de speeltuin! 

  Kind aan het spelen in speeltuin de Speelberg Klimrijk Brabant

  Ontdek de speeltuin

  In onze gratis speeltuin kunnen kinderen vrij klimmen en klauteren. Vanaf het toegankelijke terras kun je ze zien spelen en zelf genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch.

  Meer info
  Medewerkster van het restaurant geeft een biertje aan gast bij Klimrijk Brabant

  Ontdek het Boscafé

  Geniet na een actieve middag van een koud drankje en onze heerlijk snacks in het Boscafé. Of kom eens genieten van een uitgebreide lunch.

  Meer info