Kind op klimwand bij het Pico Parcours bij Klimrijk Brabant

Praktische info

Alle informatie op een rij

Heb jij vragen over je bezoek aan Klimrijk Brabant? Geen zorgen, wij hebben alle informatie voor je verzameld, zodat je goed voorbereid op avontuur kunt gaan! Bij Klimrijk Brabant vind je talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier.

  Vrouw op zipline van klimparcours tussen struiken bij Klimrijk Brabant

  Abonnementen

  Met het klimabonnement van Klimrijk geniet jij het hele jaar door van onbeperkt klimplezier op het Pico Parcours, het reguliere klimparcours of het Netten Adventure.

  Lees meer
  Kinderen op een hangbrug op het klimparcours bij Klimrijk Brabant

  AttractiePas

  Met de gratis AttractiePas, die je ontvangt bij een verblijf bij Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos, ontvang je bij Klimrijk Brabant 50% korting op klimmen op het klimparcours.

  Lees meer
  Medewerker helpt kind met klimtuig op het Pico Parcours bij Klimrijk Brabant

  Advies & instructies

  Om het klimmen en de andere activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen vragen wij je rekening te houden met onze kledingvoorschriften.

  Lees meer
  Kinderen op loopbrug met boomstammen op klimparcours bij Klimrijk Brabant

  Ontdek de leukste in- en outdoor activiteiten voor het hele gezin

  Ben je op zoek naar een actief dagje uit in Brabant? Bij Klimrijk zijn er genoeg uitdagende mogelijkheden voor een avontuurlijk dagje uit! Kom je klimvaardigheden testen tussen de boomtoppen, stap op een stoere e-chopper of quad en maak een avontuurlijk ritje door de prachtige omgeving óf ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen of archery tag. Of je nu houdt van snelheid, uitdaging of gewoon plezier, Klimrijk is er voor iedereen.

  Ontdek alle activiteiten