Vrouw op klimparcours tussen touwen in Klimrijk Brabant

Met korting naar Klimrijk?

Ben je klaar voor een dag vol klimplezier in Klimrijk Brabant en ben je op zoek naar tickets met korting of een kortingscode? Op deze pagina delen wij onze actuele aanbiedingen, kortingen en speciale voordelen.

Boulderen jongen klimmen Klimrijk Brabant

Bestel tickets voor Klimrijk online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek je favoriete activiteit direct bij Klimrijk! Dankzij ons handige online boekingssysteem kun je snel en moeiteloos je tickets bestellen. Waar wacht je nog op? Bestel nu en bereid je voor op een actief dagje uit!

Bestel tickets
Meisje aan het klimmen op de klimwand van het klimparcours van Klimrijk Brabant

Neem een abonnement bij Klimrijk Brabant en profiteer van de hoogste korting

Met het klimabonnement van Klimrijk geniet jij het hele jaar door van onbeperkt klimplezier op het Pico Parcours of het reguliere klimparcours. Je hebt dit abonnement al terugverdiend met 3 bezoeken per jaar! Ook profiteer je van vele kortingen!


Tip! Bij aanschaf van een abonnement ontvang je de betaling van het dagentreeticket retour (alleen geldig voor volle betalingen aan de kassa of online, met uitzondering van actietickets)

Alles over ons abonnement
Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Altijd als eerste op de hoogte van acties en kortingscodes bij Klimrijk?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de beste acties & aanbiedingen van Klimrijk? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze speciale aanbiedingen direct in je mailbox. Blijf ook op de hoogte van nieuwe activiteiten evenementen en alle vernieuwingen in ons klimpark!

Ontvang als eerste onze aanbiedingen