Medewerker overhandigd koffie aan bezoeker bij Klimrijk Brabant

Zaalverhuur

Huur een zaal in de buurt van Veldhoven

Wil je een zaal huren voor een bijeenkomst in de buurt van Veldhoven? Onze multifunctionele ruimte is geschikt voor verschillende gelegenheden. Ontdek alle mogelijkheden.

Jongeren proosten op het terras van Klimrijk Brabant
Tafel met glazen bier bij Klimrijk Brabant
Gedekte tafel met barbecue buffet bij Klimrijk Brabant
Medewerkster van het restaurant geeft een biertje aan gast bij Klimrijk Brabant
Borrelhapje op het terras van restaurant Klimrijk Brabant

Over zaalverhuur

...

Klimrijk Brabant heeft naast de reguliere daghoreca ook de beschikking over een multifunctionele ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen en creatieve (brainstorm) sessies. Er is een fraaie bar aanwezig dus tijdens een gezellige borrel is een pilsje zo getapt of een lekkere cocktail zo gemaakt! Ook om te vergaderen is deze ruimte zeer geschikt.

Door de openslaande deuren naar het terras is het extra aantrekkelijk om bijvoorbeeld een barbecue te houden. Maar ook een ontvangst met gebak, een lunch of diner in deze, voor andere bezoekers niet toegankelijke ruimte, is een regelrechte aanrader. Een en ander is natuurlijk ideaal te combineren met een dagvullend programma bij Klimrijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@libemafunfactory.nl of via 040-2556545.

Meer informatie

Horecamogelijkheden voor groepen

Wil je met een groep naar Klimrijk Brabant komen? Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch of barbecue, bij Klimrijk Brabant zijn de mogelijkheden voor groepen eindeloos!

Bekijk brochure

Ontdek andere faciliteiten

Bij Klimrijk zijn er genoeg mogelijkheden om na een sportieve activiteit even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje. Nog niet uitgespeeld? Neem dan eens een kijkje bij de speeltuin! 

  Gezin op het zandstrand van de Beach area bij Klimrijk Brabant

  Ontdek de Beach Area

  Geniet van een hapje en een drankje op onze nieuwe Beach Area terwijl de kinderen de verschillende klimparcoursen ontdekken, rondspringen op het Netten Adventure of zandkastelen bouwen.

  Meer info
  Medewerkster van het restaurant geeft een biertje aan gast bij Klimrijk Brabant

  Ontdek het restaurant

  Geniet na een actieve middag van een koud drankje en onze heerlijk snacks in het restaurant. Of kom eens genieten van een uitgebreide lunch.

  Meer info