Klimrijk brabant pico parcours palen kinderen

Het leukste Klimbos van Brabant

Het allerleukste klimbos

Ben je klaar om op avontuur te gaan in het avontuurlijkste klimbos van Noord-Brabant? In ons klimbos in Veldhoven kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours. Verken de verschillende parcoursen en verleg je grenzen!

Klimrijk activiteit klimmen

Een uniek klimbos in Brabant

Ga op avontuur in het avontuurlijkste klimbos van Brabant. In ons klimbos in Veldhoven (in de buurt van Eindhoven) kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours.

De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Daarmee is Klimrijk Brabant een uniek klimbos in Nederland. Wat je ook niet vaak in Nederland tegenkomt is een klimbos speciaal voor de kleintjes. Op ons Pico-parcours mogen kinderen vanaf 4 jaar al komen klimmen!

Klimrijk brabant klimparcours gezin

Kies jouw favoriete parcours in het klimbos voor volwassenen

Wanneer je zoekt naar een klimbos om met een groep volwassenen heen te gaan ben je bij Klimrijk Brabant aan het juiste adres. Of je nu komt met vrienden, familie of collega's, voor alle avonturiers is er een passende uitdaging.

De vijf grote parcours van het klimbos zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De verschillende parcoursen verschillen in lengte, hoogte en moeilijkheidsgraad waardoor je zelf kunt kiezen hoe uitdagend je jouw klimavontuur wil maken!

Klimrijk brabant meisje pico parcours klimmen

Een speciaal klimbos voor kinderen vanaf 4 jaar

Wil je gaan klimmen met kinderen? In ons klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor kinderen is er het Pico-parcours, dit klimparcours is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen! Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te vieren in ons klimbos. Kom jij klimmen met jouw kleine avonturiers?

Adres & route

Klimrijk Brabant is goed te bereiken vanuit o.a. Eindhoven, Tilburg & Den Bosch met de auto of met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto naar het klimpark komt is er voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Klimrijk. Bekijk alvast onze routebeschrijvingen voor wanneer je met de auto of met het openbaar vervoer komt. 

Openingstijden

Ons Klimbos is een groot gedeelte van het jaar geopend. Het klimseizoen loopt vanaf maart t/m eind november. In onze openingstijdenkalender vind je de dagelijkse openingstijden van het klimbos. Wil je met een groep van 20 personen of meer komen klimmen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kom je naar ons toe?

Verken de verschillende klimparcoursen en geniet van een actief dagje uit. Eventueel kun je je klimavontuur nog uitbreiden met één van onze andere activiteiten zoals het Netten Adventure of een ritje op een ruige e-step of quad. Ook kun je natuurlijk ter afsluiting nog genieten van een lekker hapje en drankje op ons terras. Bestel direct jouw tickets voor Klimrijk.

Ook interessant / Combineer