Klimrijk brabant pico parcours palen kinderen

Het leukste Klimbos van Brabant

Het allerleukste klimbos

Ben je klaar om op avontuur te gaan in het avontuurlijkste klimbos van Noord-Brabant? In ons klimbos in Veldhoven kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours. Verken de verschillende parcoursen en verleg je grenzen!

Klimrijk activiteit klimmen

Een uniek klimbos in Brabant

Ga op avontuur in het avontuurlijkste klimbos van Brabant. In ons klimbos in Veldhoven (in de buurt van Eindhoven) kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours.

De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Daarmee is Klimrijk Brabant een uniek klimbos in Nederland. Wat je ook niet vaak in Nederland tegenkomt is een klimbos speciaal voor de kleintjes. Op ons Pico-parcours mogen kinderen vanaf 4 jaar al komen klimmen!

Klimrijk brabant klimparcours gezin

Kies jouw favoriete parcours in het klimbos voor volwassenen

Wanneer je zoekt naar een klimbos om met een groep volwassenen heen te gaan ben je bij Klimrijk Brabant aan het juiste adres. Of je nu komt met vrienden, familie of collega's, voor alle avonturiers is er een passende uitdaging.

De vijf grote parcours van het klimbos zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 1.30 meter. De verschillende parcoursen verschillen in lengte, hoogte en moeilijkheidsgraad waardoor je zelf kunt kiezen hoe uitdagend je jouw klimavontuur wil maken!

Klimrijk brabant meisje pico parcours klimmen

Een speciaal klimbos voor kinderen vanaf 4 jaar

Wil je gaan klimmen met kinderen? In ons klimbos is ook aan de allerkleinsten gedacht. Speciaal voor kinderen is er het Pico-parcours, dit klimparcours is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het Pico-parcours is fors uitgebreid in december 2020. Er zijn nu 3 verschillende routes met in totaal ruim 25 verschillende hindernissen! Ook is het mogelijk om een kinderfeestje te vieren in ons klimbos. Kom jij klimmen met jouw kleine avonturiers?