Kinderen op een hindernis met palen op het Pico-parcours bij Klimrijk Brabant.

Kids

Kinderactiviteiten voor alle leeftijden

Ben je op zoek naar leuke uitjes om met kinderen te gaan doen? Bij Klimrijk zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. De meeste activiteiten zijn zelfs leuk voor alle leeftijden, zo is het niet alleen een leuk dagje uit voor de kinderen maar voor het hele gezin!

Kinderen op een hindernis met palen op het Pico-parcours bij Klimrijk Brabant.

Hét klimbos voor kinderen vanaf 4 jaar!

Zin om te komen klimmen in een echt klimbos met jouw kinderen? Voor elke leeftijd is er een passende uitdaging te vinden. Voor de kleintjes is er zelfs een speciaal klimparcours: het Pico Parcours. Dit gedeelte van ons klimbos is helemaal afgestemd op jonge kinderen vanaf 4 jaar. Voor de iets oudere kinderen (met een lengte vanaf 1.30 meter) en volwassenen zijn er natuurlijk ook genoeg mogelijkheden. Zo zijn er 5 verschillende parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte en hoogte van deze routes variëren waardoor je zelf kunt kiezen hoe uitdagend jouw avontuur gaat worden. 

Meer informatie & reserveren
Kinderen in tunnel Netten Adventure Klimrijk Brabant

Ontdek onze outdoor speeltuin op grote hoogte

Het Netten Adventure is een unieke buitenactiviteit voor kinderen. Je kunt het Netten Adventure zien als een outdoor speeltuin maar dan in de lucht. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar al onder begeleiding komen spelen, springen en klauteren in de verschillende zones. Klim naar de verschillende verdiepingen, ontdek de boomhut en glij via één van de drie glijbanen weer naar beneden. Op deze manier is buitenspelen extra leuk!

Meer informatie & reserveren
Vrouw aan het quad rijden over een parcours door het bos bij Klimrijk Brabant

Oneindig veel activiteiten voor kinderen

Naast ons klimbos en het Netten Adventure zijn er nog veel meer leuke activiteiten om met het gezin te doen. Ga bijvoorbeeld quad rijden met de kinderen op de speciale kinderquads. Door de speciale kinderquads kunnen kinderen al vanaf 11 jaar quad rijden. Ook is het mogelijk om met het hele gezin een GPS-wandeling te doen of kun je samen de strijd aan gaan tijdens een potje lasergamen of archery tag. De allerkleinsten kunnen bovendien ook lekker spelen bij de Speelberg, onze gratis speeltuin naast het terras van Klimrijk. 

Ontdek alle activiteiten
Kinderen zijn aan het outdoor lasergamen tussen de bladeren bij Klimrijk Brabant

Vier een actief kinderfeestje

Is jouw kind bijna jarig en ben je op zoek naar een actief kinderfeestje? Bij Klimrijk heb je de keuze uit maar liefst 15 verschillende kinderfeestjes. Ga tijdens het kinderfeestje lasergamen de strijd met elkaar aan of ga klimmen tijdens jouw sportieve kinderfeestje en verken het hele klimparcours. Ook is het mogelijk om elkaar uit te dagen voor een potje archery tag of kan er plezier gemaakt worden in het Netten Adventure. Sluit de dag af met een feestmaal, een lekker ijsje en een aandenken aan de leuke dag!

Ontdek alle kinderfeestjes

Laat de voorpret alvast beginnen!

Wil je alvast vooruitkijken naar jullie bezoek aan Klimrijk? Laat de voorpret alvast beginnen en ga samen aan de slag met onze kleurplaat.

Download kleurplaat