Kinderen aan het outdoor lasergamen bij Klimrijk Brabant

Outdoor lasergamen

Ga de uitdaging aan tijdens een potje outdoor lasergamen

Op zoek naar een spectaculair groepsuitje met je vrienden of familie? Bij Klimrijk ga je de strijd met elkaar aan in de bossen van Veldhoven. Bedenk samen met jouw team de beste strategie, verschuil je achter de obstakels en win het spel!

 • Duur 60 minuten

 • Vanaf 8 jaar

 • Vanaf 8 personen

Over Outdoor lasergamen

Met een camouflage helm en een geavanceerde lasergun ga je de strijd aan in de bossen met jouw tegenstanders. Het is mogelijk om verschillende spelvarianten te spelen. Het is ook mogelijk om binnen te lasergamen. Bekijk hier de activiteit indoor lasergamen.

Goed om te weten

 • Toegang

  Outdoor lasergamen is mogelijk vanaf 8 jaar en alleen te reserveren voor groepen vanaf 8 personen.

 • Veiligheid

  Het dragen van een helm is verplicht. 

 • Combineren

  Outdoor lasergamen is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark of een ritje op een quad.

Vanaf
18,50per persoon
Boek outdoor lasergamen nu

Veelgestelde vragen

Deze activiteit is te boeken vanaf 8 jaar. 

Outdoor (en indoor) lasergamen is te boeken vanaf 8 personen. 

De activiteit gaat door als het regent. We zorgen er natuurlijk voor dat het ondanks het weer een leuke dag wordt. Eventueel kan er gekeken worden of het verplaatst kan worden naar binnen, dan wordt het verandert in Indoor lasergamen. 

De activiteit duurt 1 uur dit is inclusief instructie. 

Het wordt aangeraden om dichte schoenen te dragen i.v.m. boomstammen, wortels etc. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven. 

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Deze kun je hier per activiteit bekijken. 

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545. 

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker. 

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de tijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt komen.

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen.  

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven.  

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven. 

Bekijk ook onze andere avontuurlijke activiteiten

Vrouw tussen stapel banden aan het airsoften bij Klimrijk Brabant

Airsoften

Kom airsoften in de bossen van Klimrijk

Meer info
Vrouw in het bos aan het blaaspijpschieten tijdens de schietclinic bij Klimrijk Brabant

Schietclinic

Schiet de meeste punten bij elkaar

Man en vrouw aan het aardappelkanon schieten bij Klimrijk Brabant

Aardappelkanon & quad rijden

De ultieme combinatie

Bekijk alle activiteiten