Klimrijk_airsoften_bossen

Airsoften

Kom airsoften in de bossen

Op zoek naar een avontuurlijk uitje? Speel een potje airsoften in de bossen van Klimrijk. Door de verschillende spelvarianten, opdrachten en aankleding op het terrein voelt het spel snel realistisch aan. Voltooi jij jouw missie?

  • 18+ jaar
  • Vanaf 8 personen
  • Duur 120 minuten
v.a.€38,50
Telefonisch reserveren

Voltooi jouw missie

Over het airsoften

Het airsoften is te zien als een veldslagsimulatie sport waar gebruikgemaakt wordt van replica wapens, met kogels van kleine plastic (biologisch afbreekbare) balletjes, waarmee je diverse missies en opdrachten speelt. Tijdens het airsoften bij Klimrijk Brabant wordt gebruik gemaakt van replica’s, beschermkleding en een natuurlijke omgeving, waardoor je een unieke beleving ervaart!

Ontdek het airsoften

Het airsoften vindt plaats op een outdoor speelveld in een omheind bosgebied, waar je diverse spelvarianten kan spelen om de missie te volbrengen! Het 3 hectare grote speelveld is voorzien van o.a. bunkers, loopgraven en tunnels. Tip! Airsoften is ook heel leuk om te doen als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Klimrijk_airsoften_bossen

Goed om te weten

Het is niet toegestaan om eigen balletjes voor het airsoft apparaat mee te nemen. Het airsoften is alleen te reserveren voor groepen vanaf 10 personen, in het weekend is het mogelijk om te reserveren vanaf 8 personen. Wil je nog meer uitdaging? Het airsoften is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

Klimrijk brabant airsoften bossen

Mogelijkheden en prijzen

Durf jij de strijd aan te gaan?

Inclusief:

  • gebruik van een veiligheidsbril (ook voor brildragers passend), petje, mondmasker en een airsoft apparaat met 1 magazijn (300 balletjes*)

Prijzen:
  • 2 uur airsoften - €38,50 p.p.
  • 3 uur airsoften - € 44,50 p.p.
  • 4 uur airsoften - €50,00 p.p.

Raak je niet uitgespeeld? Het is mogelijk om een extra magazijn balletjes bij te kopen voor €3,00 per magazijn (300 balletjes). Combineer je airsoft avontuur voordelig met een van de andere activiteiten of kies uit een van de arrangementen met een heerlijke lunch of barbecue. Je ontdekt alle mogelijkheden in de brochure! Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545.

Veelgestelde vragen

Welke kleding kan ik het beste aan doen voor het airsoften?

Het is verplicht om dichte schoenen te dragen. Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst. Lange haren in een staart of knotje is het prettigst i.v.m. het dragen van de helm. Sieraden dragen wordt afgeraden, bij sieraden moet je denken aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges.

Hoe lang duurt het airsoften?

De activiteit duurt 2 uur.

Gaat het airsoften door als het regent?

De activiteit gaat door als het regent er kan dan eventueel gekeken worden of het verplaatst kan worden naar een andere datum. Bij twijfel neem even contact op met ons.

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om te airsoften?

Airsoften is te boeken vanaf 8 personen in het weekend en vanaf 10 personen op doordeweekse dagen.

Wat is een geschikte leeftijd om te airsoften?

Deze activiteit is te boeken vanaf 18 jaar.

Waar kan ik het toilet vinden als ik ga airsoften?

Je kunt gebruik maken van het toilet in de indoor lasergame hal. Dit is als je binnen komt de eerste deur links.

Wat zijn de tarieven voor de activiteiten bij Klimrijk Brabant?

Deze kun je hier per activiteit bekijken.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route of gebruik Google Maps voor actuele routebeschrijvingen. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende betaalde parkeergelegenheid.