Klimrijk_airsoften_bossen

Airsoften

Kom airsoften in de bossen

Op zoek naar een avontuurlijk uitje? Speel een potje airsoften in de bossen van Klimrijk. Door de verschillende spelvarianten, opdrachten en aankleding op het terrein voelt het spel snel realistisch aan. Voltooi jij jouw missie?

 • Vanaf 8 personen
 • Duur 120 minuten
 • Minimaal 18 jaar
 • Prijs volwassene€38,50
 • Prijs kind€38,50
Telefonisch reserveren

Voltooi jouw missie

Over het airsoften

Het airsoften is te zien als een veldslagsimulatie sport waar gebruikgemaakt wordt van replica wapens, met kogels van kleine plastic (biologisch afbreekbare) balletjes, waarmee je diverse missies en opdrachten speelt. Tijdens het airsoften bij Klimrijk Brabant wordt gebruik gemaakt van replica’s, beschermkleding en een natuurlijke omgeving, waardoor je een unieke beleving ervaart!

Ontdek het airsoften

Het airsoften vindt plaats op een outdoor speelveld in een omheind bosgebied, waar je diverse spelvarianten kan spelen om de missie te volbrengen! Het 3 hectare grote speelveld is voorzien van o.a. bunkers, loopgraven en tunnels. Tip! Airsoften is ook heel leuk om te doen als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Klimrijk_airsoften_bossen

Goed om te weten

Het is niet toegestaan om eigen balletjes voor het airsoft apparaat mee te nemen. Het airsoften is alleen te reserveren voor groepen vanaf 8 personen. Wil je nog meer uitdaging? Het airsoften is ideaal te combineren met klimmen in het klimpark, lasergamen of het quad rijden.

Klimrijk brabant airsoften bossen

Mogelijkheden en prijzen

Durf jij de strijd aan te gaan?

Inclusief:

 • gebruik van een veiligheidsbril (ook voor brildragers passend), petje, mondmasker en een airsoft apparaat met 1 magazijn (300 balletjes*)

Prijs: 2 uur airsoften is €38,50 p.p. en 3 uur airsoften kost €42,50 p.p.

Raak je niet uitgespeeld? Het is mogelijk om een extra magazijn balletjes bij te kopen voor €3,00 per magazijn. Combineer je airsoft avontuur voordelig met een van de andere activiteiten of kies uit een van de arrangementen met een heerlijke lunch of barbecue. Je ontdekt alle mogelijkheden in de prijswijzer! Heb je nog vragen? Bel dan met Klimrijk via 040-2556545.

Veelgestelde vragen

Is het nodig om een coronatoegangsbewijs te overleggen voor mijn bezoek aan Klimrijk?

Voor toegang tot Klimrijk is geen coronatoegangsbewijs nodig. De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

Wat is het voordeel van online reserveren?

Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?

Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?

In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?

Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

Hoe kom ik bij Klimrijk Brabant?

Klimrijk Brabant is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk Adres & Route voor actuele routebeschrijvingen. 

Wat is het adres van Klimrijk Brabant?

Ons adres is: Klimrijk Brabant Turfweg 9 5504 RL Veldhoven

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Is Klimrijk geopend?

We zijn verheugd je te mogen melden dat Klimrijk weer open is voor publiek voor alle outdoor activiteiten.

Zijn er zaken waarmee ik rekening moet houden voordat ik naar Klimrijk kom?

Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Houd er wel rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk. Tevens vragen we je om 1,5 meter afstand te bewaren. Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park.

Heb je al een (actie)ticket gekocht of gewonnen? Op de voucher staat in een aantal stappen hoe je kunt reserveren via de reserveer pagina link. Via het stappenplan reserveer je de dag en het tijdstip. Mocht je vragen hebben. Neem dan contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545.  

Uiteraard staat jouw veiligheid én die van onze medewerkers voorop. Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Heb je nog geen ticket, bestel deze dan online.

Welke maatregelen worden er in Klimrijk getroffen om de veiligheid van een ieder te waarborgen?

Er is – vanwege de veiligheid – een aantal maatregelen getroffen om jouw veiligheid én die van onze medewerkers te waarborgen.  

 • Het is voor Klimrijk niet nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

 • Houd er rekening mee dat iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje moet dragen in alle binnenlocaties van Klimrijk.

 • We vragen je 1,5 meter afstand te houden van andere gasten en medewerkers.

 • Klimrijk vraagt je aanvullend om op voorhand je bezoek te reserveren, zodat iedereen op een prettige manier gespreid binnenkomt in het park. 

 • De horeca is voorzien van afhaalpunten met zitgelegenheid.

 • Vanzelfsprekend blijven mensen thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als een huisgenoot of gezinslid hier last van heeft, blijft het hele huishouden thuis.

Is het horecagedeelte geopend?

Jazeker, het horecagedeelte is open.