Zomeruitjes

De zon laat zich volop zien, het is de hoogste tijd om de zomer(vakantie) te vieren! Ga eropuit met jou zomeruitjes ticket bij Klimrijk Brabant.

 

Reserveer met jouw vouchercode

klimrijk-klimmen-touwbrug-zwevende-burg-jongens.jpeg

Verleg je grenzen

Door de uitdagende hindernissen ga je direct met een adrenalinekick van start. Je klimt via klimnetten, stapt op een vliegend skateboard, zweeft tussen platformen en ga zo maar door met verrassingen. Je verlegt met veel plezier je grenzen en daar gaat het om!

Ecologisch klimbos

Het vernieuwde klimparcours is gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots.

Al vanaf 4 jaar

De vijf grote parcoursen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen die langer zijn dan 1.30 meter. Maar ook kleintjes kunnen de boom in! Er zijn twee speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter). 

Volop plezier in het bos met respect voor de natuur, dat is Klimrijk Brabant!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Reserveer voor jou bezoek aan Klimrijk eerst via deze pagina door op de knop 'reserveer met jouw vouchercode' te klikken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan en wij hanteren een maximum aantal tickets per dag voor uw veiligheid. 

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!