Netten Adventure

Tijden het kinderfeestje Netten Adventure ga je springend en klauterend op verkenning door onze nieuwste attractie. Kom jij samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes plezier maken op grote hoogte?

klimrijk-netten-adventure-ballen-v2.jpeg
Buitengewone mogelijkheden

Over het Netten Adventure

In het nieuwe Netten Adventure bij Klimrijk kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 m2. Dus ook volwassenen! 


Praktische informatie

Doordat je overal omringd bent door netten, is het volledig veilig om tot grote hoogte te klimmen en is het niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen. Het is daarmee het ideale uitje voor kinderfeestjes, schoolreisjes of excursies met de BSO. Maar uiteraard kan je het Netten Adventure ook bezoeken met je eigen gezin, familie, collega's of vrienden. Al zin om te komen spelen in het Netten Adventure? Bekijk hieronder de verschillende kinderfeestjes!

klimrijk-netten-adventure-spelen-springen.jpeg

Kinderfeestje 'Net zo gaaf'

€ 13,00 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Tijdens het kinderfeestje 'Net zo gaaf' ga je al springend en klauterend anderhalf uur lang op verkenning door ons nieuwe Netten Adventure. Al klimmend kom je op allerlei verdiepingen, passeer je een boomhut en kan je tot grote hoogtes van twee tot acht meter komen. Het is zo uitdagend als je het zelf maakt!

Inclusief:

  • een aandenken aan de leuke dag voor de jarige
  • 1,5 uur plezier maken in het Netten Adventure

Direct reserveren

klimrijk_netten-adventure-spelen-ballen.jpeg

Kinderfeestje 'Net zo lekker'

€ 16,00 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Tijdens het kinderfeestje 'Net zo lekker' springen en klauter je anderhalf uur lang door ons nieuwe Netten Adventure. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Na al die inspanningen wachten frietjes en een snack op jullie.

Inclusief:

  • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en SiSi)
  • een aandenken aan de leuke dag voor de jarige
  • 1,5 uur plezier maken in het Netten Adventure

Direct reserveren

klimrijk-ballen-netten-adventure.jpeg

Kinderfeestje 'Net zo lekker XXL'

€ 17,25 p.p. (mogelijk vanaf minimaal 8 kinderen)

Tijdens het kinderfeestje 'Net zo lekker XXL' springen en klauter je anderhalf uur lang door ons nieuwe Netten Adventure. Na al het plezier maken op grote hoote wordt de dag afgesloten met een heerlijk feestmaal, een ijsje én krijgen jullie allemaal een aandenken aan de leuke dag. 

Inclusief:

  • een waterijsje
  • heerlijk feestmaal (friet met frietsaus, snack en SiSi)
  • een aandenken aan de leuke dag voor alle kinderen
  • 1,5 uur plezier maken in het Netten Adventure

Direct reserveren

klimrijk-netten-adventure-kinderen.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!