Reserveren en tickets

Veelgestelde vragen

schoolreisje-klimmen-klimrijk.jpeg

Wat is het voordeel van online reserveren?
Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?
Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?
In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor vandaag, maar helaas is het niet mogelijk om aanwezig te zijn in verband met een noodsituatie. Kan ik mijn geld terugkrijgen en/of andere datum plannen?
De teruggave van geld is helaas niet mogelijk. Indien er zich een noodgeval voordoet, zoals een overlijden in de familie, kun je contact opnemen met Klimrijk Brabant  via 040-2556545.  Een andere datum plannen om te komen klimmen is altijd mogelijk.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?
Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

klimrijk-individueel-klimmen.jpeg
klimrijk-brabant-buitengewoon-avontuurlijk.jpeg
klimrijk-klimmen-gezin-jongen-touwbrug-balanceren.jpeg
groepen-gokarten-klimrijk.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!