Reserveren en tickets

Veelgestelde vragen

schoolreisje-klimmen-klimrijk.jpeg

Wat is het voordeel van online reserveren?
Het voordeel van een online reservering is dat je altijd zeker bent van de klimtijd die je hebt gereserveerd. Het tijdsblok dat je reserveert staat vast en je bent zeker dat je die dag kunt klimmen.

Hoe werkt een betaling?

Bij het online kopen van een e-ticket, betaal je via onze partner Igenico ePayments of Multisafepay. Nadat je jouw ticket hebt geselecteerd, kies je bij betaalmethodes voor de in jouw land beschikbare methode voor internetbankieren. Selecteer jouw bank en vul je betaalgegevens in. Zodra je de betaling bevestigt, wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Jouw bank informeert ons, waarna wij het e-ticket per e-mail toesturen. 

Wanneer je gebruikmaakt van een creditcard om een ticket te kopen, zie je binnen enkele dagen dat het bedrag van je aankoop van je rekening is afgeschreven. 

iDeal en MrCash worden direct van je bankrekening afgeschreven.

Wat als ik geen printer heb of de bevestiging niet uitgeprint krijg?
Je kunt het reserveringsnummer noteren en op de dag zelf meenemen. Heb je beschikking over internet op je mobiele telefoon dan kun je het e-ticket in jouw telefoon ook tonen aan de kassamedewerker.

Ik ben de bevestigingsmail kwijt of heb deze niet gehad. Hoe kan ik mijn entreebewijs nu identificeren?
In het geval dat je je mail kwijt bent of niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons via info@klimrijk.nl of 040-2556545.

Ik heb gereserveerd voor vandaag, maar helaas is het niet mogelijk om aanwezig te zijn in verband met een noodsituatie. Kan ik mijn geld terugkrijgen en/of andere datum plannen?
De teruggave van geld is helaas niet mogelijk. Indien er zich een noodgeval voordoet, zoals een overlijden in de familie, kun je contact opnemen met Klimrijk Brabant  via 040-2556545.  Een andere datum plannen om te komen klimmen is altijd mogelijk.

Ik heb gereserveerd voor klimmen, maar vandaag gaat het de hele dag regenen. Gaat het klimmen gewoon door?
Ja, bij regen gaat het klimmen gewoon door. Als het gaat bliksemen of onweren dan halen we de mensen uit de bomen en wachten we totdat de bui overwaait.

klimrijk-individueel-klimmen.jpeg
klimrijk-brabant-buitengewoon-avontuurlijk.jpeg
klimrijk-klimmen-gezin-jongen-touwbrug-balanceren.jpeg
klimrijk-klimmen-touwbrug-lopen.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!