Klimmen

Voor alle avontuurlijke leerlingen is er een passende uitdaging. Laat ze hun grenzen verleggen op de verschillende parcours tussen de ziplijnen, klimnetten en verschillende bruggen.

hr-2019-klimrijk-meisje.jpeg
Buitengewone mogelijkheden

Diverse parcours en moeilijkheidsgraden

De leerlingen gaan de uitdaging aan met verschillende parcours en moeilijkheidsgraden voor beginners tot gevorderden. Onderweg komen ze allerlei hindernissen tegen, waaronder de eendenbrug, klimnetten, een vliegende trapeze en de lussenbrug.


Regulier klimparcours

Klimmen voor scholen is mogelijk vanaf een minimale lengte van 1.30 meter. Tijdens het klimmen maakt de klas gebruik van klimmateriaal en krijgen ze instructies van een professionele begeleider. Er mag maximaal 2 uur geklommen worden.

hr-klimrijk-043jongenklimmen.jpeg

Prijzen en mogelijkheden

2 uur klimmen€ 12,50 p.p.

Combineer een schoolreisje klimmen voordelig met een van de andere activiteiten en betaal slechts € 18,00 p.p. of kies voor het voordelige arrangement 'De boom in' en sluit de dag af met een heerlijk feestmaal. Je ontdekt alle mogelijkheden in de prijswijzer!


Pico-Parcours

lb_pico-handen-in-zij.pngHet kinderparcours is geschikt voor de kleintjes vanaf 4 jaar tot een lengte van 1,30 meter. Onder intensieve begeleiding klimmen zij op 1,5 meter hoogte door de bomen. Er zijn 2 verschillende routes met elk 9 hindernissen!
Bekijk hier het Pico-Parcours.

hr-2019-klimrijk-032klimmen.jpeg

Combineer een schoolreisje voordelig met een van de andere activiteiten!

Meer informatie nodig? Neem contact op met de afdeling reserveringen via 088-9000360

Ga naar de prijswijzer

klimrijk-rout.jpeg
meisje-meisjes-kinderen-lasergamen-outdoor
klimrijk-schiet2.jpeg
monkey-climbing-klimrijk.jpeg