Virus uitgebroken bij Klimrijk Brabant

Veldhoven, maandag 25 april 2016Klimrijk Brabant vraagt uw aandacht voor het volgende: er is een klimvirus uitgebroken in de regio Eindhoven/Veldhoven! Maar geen paniek: het betreft hier een sympathiek en sportief virus. Iedereen start namelijk spontaan met klimmen bij Klimrijk Brabant! Het klimseizoen is daar onlangs immers officieel van start gegaan. Op zaterdag 30 april wordt bovendien het nieuwe Pico-kinderparcours geopend.

 

kinderfeestje-klimmen-klimrijk-brabant.jpeg

Vestigingsmanager Huub Wijnen van Klimrijk Brabant in Veldhoven geeft een beschrijving van de gedragingen van mensen die met het virus besmet zijn: “Ze klimmen buiten onze openingstijden spontaan thuis in bomen en op Facebook verschijnen zelfs filmpjes van mensen die in lantaarnpalen klauteren. Hartstikke spannend allemaal, maar het leukste, gezelligste en veiligste is toch om bij ons te komen klimmen.”

Bijverschijnselen

Het Klimrijk Brabant-virus zorgt ook voor de nodige bijverschijnselen en is al in verschillende verschijningsvormen gesignaleerd: op bussen, in persberichten, op internet en in folders. Zelfs op de radio wordt er over gesproken.  

Escape rooms

Bij Klimrijk Brabant volgen de ontwikkelingen zich momenteel in rap tempo op. De speeltuin is bijvoorbeeld uitgebreid met air trampolines en een tokkelbaan, zodat de jeugd zich daar extra kan uitleven. De horeca krijgt daarnaast een nieuwe impuls en het aanvullende activiteitenprogramma wordt binnenkort uitgebreid met maar liefst twee escaperooms.

Kinderparcours

Het nieuwe kinderparcours van Klimrijk Brabant heeft de naam ‘Pico-Parcours’ meegekregen. Pico is de naam van de lenige aap die als mascotte van Dierenrijk in Nuenen fungeert. Het kinderparcours bestaat uit twee routes van elk negen hindernissen die geschikt zijn voor klimmers vanaf 4 jaar tot 1 meter 30 lang.

Opening

Op 30 april vindt de officiële opening plaats en maakt Pico de reis vanuit Dierenrijk om zelf mee te klimmen. Wie kans wil maken om die dag tussen 13.00 en 14.30 uur gratis te klimmen met Pico kan zich aanmelden via www.klimrijk.nl/opening-pico-parcours. Ben er wel snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Na afloop is er natuurlijk genoeg tijd om een handtekening te vragen aan Pico of om met deze grappige aap op de foto te gaan.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!