Klimrijk brabant meisje klimwand

Klimrijk Brabant zet roodharigen in het zonnetje tijdens speciaal themaweekend

14 maart 2022 08:39

Roodharigen kunnen eind augustus bij Klimrijk letterlijk de boom in. Op vrijdag 28 augustus is het namelijk Roodharigendag en om dit te vieren, organiseert het outdoor activiteitencentrum in Veldhoven een speciaal themaweekend. 

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus zal het klimpark iedereen met natuurlijk of geverfd rood haar, maar ook rode pruiken, in het zonnetje zetten. Deelnemers krijgen vijftig procent korting op het klimparcours in Klimrijk.  

Ludiek 

“Roodharigendag is natuurlijk een jaarlijks terugkerend fenomeen en we wilden ook graag iets ludieks doen tijdens dit weekend”, legt Huub Wijnen, general manager van Klimrijk, uit. “Met deze speciale dagen hopen we mensen met rood haar – al dan niet natuurlijk – een leuke dag te bieden.”  

Bij Klimrijk Brabant zijn er zeven parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en de hoogte van de routes varieert van twee tot tien meter in de lucht. Tijdens de route krijgen de bezoekers vijftig verschillende hindernissen voor hun kiezen.  

Reserveren voor deze actie? Neem contact op via info@klimrijk.nl of via 040-2556545

Gepubliceerd in

Algemeen
Klimwand klimparcours

PR Team

Pr-medewerker