Klimmen Netten Adventure

Nieuwste attractie Klimrijk officieel geopend door enthousiaste kinderen

14 maart 2022 08:38

Klimrijk Brabant mocht woensdag de deuren weer openen en dat betekende dat het nieuwe Netten Adventure voor het eerst uitgetest kon worden. Meerdere enthousiaste kinderen van naschoolse kinderopvang Sportstuif Veldhoven waren van de partij om als één van de eersten te klimmen en te klauteren in de nieuwste attractie van het klimparadijs in Veldhoven. 

Het Netten Adventure is een acht meter hoge klim- en klauterattractie, die bestaat uit vier verschillende zones. Deze zijn bereikbaar via speciale nettentunnels. Op de verdiepingen, variërend tussen de twee en acht meter hoogte, kunnen bezoekers onder meer klimmen, klauteren, springen en spelen met grote ballen. Vaste grond is weer te bereiken via drie glijbanen. 

Het Netten Adventure is ontwikkeld in Groot-Brittannië. Daar is het de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zag general manager Huub Wijnen. "De attractie is vooral zo populair, omdat bezoekers van jong tot oud plezier kunnen maken in de netten en er veel activiteiten mogelijk zijn op grote hoogte." 

Meer lezen? En voortaan altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste actualiteiten? Schrijf je dan hier in voor de Klimrijk nieuwsbrief.

Gepubliceerd in

Algemeen
Klimwand klimparcours

PR Team

Pr-medewerker