Nieuwe activiteiten bij Klimrijk

Klimrijk kent een aantal nieuwe activiteiten namelijk: indoor archery tag, outdoor lasergamen en de e-steps. Leuk voor een teamuitje of gewoon voor een leuke dagen samen met je vrienden! 

klimrijk-brabant-archery-tag-pijl-boog-indoor.jpeg

Klimrijk is dit seizoen druk bezig met het uitbreiden van indoor en outdoor activiteiten! Kijk hieronder voor meer informatie over de activiteiten: 

Archery tag
Dit is een indoor activiteit waarbij trefbal en boogschieten in combinatie staan met elkaar. Je gooit niet met ballen, maar je schiet met pijlen op elkaar. Dit zijn natuurlijk veiligheidspijlen met een zachte kop. Door de diverse manieren waarop je kan winnen en spelvariaties blijft het een uitdaging om met jouw team de tegenstander te verslaan. Wil jij winnen? Dan moet jij alle tegenstanders raken! 

Indoor lasergamen
Bij Klimrijk kon je al indoor lasergamen maar vanaf dit seizoen kun je ook outdoor lasergamen. Hoe gaaf is dat? Probeer in de Battle Arena met vele obstakels je tegenstanders te verrassen met een spectulaire aanval. Bedenk samen met je team een strategie om zo goed mogelijk te scoren, want alleen met een juiste samenwerking kun jij met je team het spel winnen. Het team dat na een uur spelen het minst is geraakt heeft uiteindelijk gewonnen. 

E-steps 
Vanaf dit seizoen kun je bij Klimrijk ook de e-steps huren! De e-step is een ruige elektrische step waarbij je alleen maar gas hoeft te geven. Zo kun je op de ruige e-steps door het hele bos crossen.Dit is leuk om samen met je vrienden te doen maar ook als een teamuitje. De e-steps zijn al vanaf 4 personen te reserveren. Er is keuze uit verschillede tours en arrangementen. Wat ook heel leuk is om te doen: na een energieke rit met de e-steps door de bossen staat er een heerlijke lady lunch of Hamburger BBQ menu op jou te wachten. 
 

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!