Klimrijk Brabant viert vijfjarig bestaan op hoogstaande wijze

Veldhoven, donderdag 3 september 2015 - Klimrijk Brabant bestaat 5 jaar. Dat wordt natuurlijk op hoogstaande wijze gevierd. Op zaterdag 12 september pakt Klimrijk uit met het grote DiscoKlimFeest. Bovendien krijgen bezoekers van het ecologische klimbos in Veldhoven deze maand iedere zondag liefst 25 procent korting op hun klimticket.

kinderfeestje-klimmen-klimrijk-brabant.jpeg

Vestigingsmanager Huub Wijnen heeft er nu al zin in: “2015 is voor ons een bijzonder jaar. We vieren nu namelijk ons eerste jubileum en eerder dit jaar bereikten we al een absolute mijlpaal toen we onze 100.000e klimmer mochten ontvangen.”
Waag je dus op wiebelige loopbruggen, klim en zwier van boom naar boom of voel je hart bonzen tijdens een sensationele outdoor lasergame in het bos of een rit in de spectaculaire GoKarts. Bij Klimrijk Brabant kan het allemaal!

Nieuwe zipline
“Bovendien beschikken we sinds deze zomer ook over een nieuwe zipline van wel 200 meter lang en 10 meter hoog en over vijf in plaats van vier parkoersen. Tal van nieuwe uitdagingen dus, maar vanzelfsprekend met de vertrouwde veiligheidsmaatregelen als waarborg! En op 12 september gaan de voetjes nog eens extra van de vloer,” aldus Wijnen.

Special effects
Het DiscoKlimFeest op zaterdag 12 september vindt plaats van 14.00 tot 18.00 uur met medewerking van een spetterende drive-inn discoshow met alles erop en eraan. Special effects zoals verlichte wanden, laserstralen, ‘moving heads’, projecties en ga zo maar door. Op de klanken van de meest hippie Top40- en discomuziek wordt het een disco om nooit te vergeten!

Kortingsactie
Ter ere van het vijfjarig bestaan is er ook nog een speciale kortingsactie. Elke zondag in september krijgen bezoekers 25 (5x5) procent korting op hun individuele klimtickets. Het terras en de speelberg zijn zoals altijd vrij toegankelijk.

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!