Nieuw bij Klimrijk: groen crossen door de bossen

Veldhoven, vrijdag 24 mei 2019 - Op een ruige e-step met offroad banden en op een lekkere snelheid door de bossen. Dit kan sinds kort in de bosrijke omgeving van Klimrijk Brabant. Én op een duurzame manier, de steps zijn namelijk elektrisch. Dit is onder andere een reden voor stichting Green Key om Klimrijk te belonen met het predicaat Goud. Dit certificaat geeft aan dat bezoekers écht zorgeloos kunnen genieten van een groen dagje uit bij Klimrijk Brabant.

e-steps-mannen-offroad-tour-arrangement-klimrijk.jpeg

Green Key beloont groen Klimrijk

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven. Klimrijk Brabant is de trotse bezitter van het Green Key Gold certificaat. Klimrijk gaat actief en bewust groen om met haar horeca, energie, afvalmanagement, waterverbruik en de manier waarop er schoongemaakt wordt.

Huub Wijnen, General Manager Klimrijk Brabant: “Het Green Key Gold certificaat geeft onze bezoekers de garantie dat Klimrijk bijdraagt aan een betere omgeving, ook voor toekomstige generaties. Een erkenning waar we erg trots op zijn.”

Elektrische steps

Groepen vanaf 4 personen rijden op e-steps een spannende route door de bossen met behulp van een navigatiesysteem of onder begeleiding van een gids. Klimrijk biedt verschillende arrangementen aan. De minimale leeftijd is 16 jaar. Met de elektrische steps introduceert Klimrijk een duurzame manier van sportief vermaak.

Nieuw: Indoor archery tag en lasergamen populair

Naast outdoor zijn er ook sinds kort indoor groepsactiviteiten, zoals archery tag en lasergamen. Met indoor archery tag worden teams uitgedaagd elkaar zo snel mogelijk met pijl en boog uit te schakelen. Door de diverse manieren waarop gewonnen kan worden en de verschillende spelvariaties is het voor bezoekers leuk om dit meerder keren te spelen.

De Battle Arena, een met obstakels gevuld speelveld, maakt indoor archery tag én lasergamen tot een unieke ervaring.

e-steps-vrouwen-route-amour-klimrijk-brabant.jpeg e-steps-mannen-offroad-tour-arrangement-klimrijk.jpeg klimrijk-brabant-groepsuitjes-estep-groep.jpeg

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!