Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws van Klimrijk Brabant.

hr-2019-klimrijk-meisje.jpeg

Scouting Klimrijk dag

Veldhoven, woensdag 5 februari 2020 

Lees meer »

Klimrijk genomineerd 'Leukste uitje van Nederland 2020!'

Veldhoven, maandag 9 september 2019 - Klimrijk Brabant in Veldhoven genomineerd door ANWB.

Lees meer »

Nieuw bij Klimrijk: groen crossen door de bossen

Veldhoven, vrijdag 24 mei 2019 - Op een ruige e-step met offroad banden en op een lekkere snelheid door de bossen. Dit kan sinds kort in de bosrijke omgeving van Klimrijk Brabant. Én op een duurzame manier, de steps zijn namelijk elektrisch. Dit is onder andere een reden voor stichting Green Key om Klimrijk te belonen met het predicaat Goud. Dit certificaat geeft aan dat bezoekers écht zorgeloos kunnen genieten van een groen dagje uit bij Klimrijk Brabant.

Lees meer »

Nieuwe activiteiten bij Klimrijk

Klimrijk kent een aantal nieuwe activiteiten namelijk: indoor archery tag, outdoor lasergamen en de e-steps. Leuk voor een teamuitje of gewoon voor een leuke dagen samen met je vrienden! 

Lees meer »

Carnavalsgekte blijft hangen bij Klimrijk Brabant!

Veldhoven, woensdag 22 februari 2017 - Voor wie geen genoeg kan krijgen van de carnavalsgekte verlengt Klimrijk Brabant het carnavalsfeest met één dag.

Lees meer »

Klimrijk Brabant opent twee Escape Rooms

Veldhoven, donderdag 28 juli 2016 - Klimrijk Brabant in Veldhoven breidt haar activiteiten flink uit deze zomer. Naast het pas geopende Pico-Parcours (een klimparcours voor kinderen van 4 jaar t/m 1.30 meter) heeft Klimrijk in juli twee escape rooms geopend. 

Lees meer »

Virus uitgebroken bij Klimrijk Brabant

Veldhoven, maandag 25 april 2016Klimrijk Brabant vraagt uw aandacht voor het volgende: er is een klimvirus uitgebroken in de regio Eindhoven/Veldhoven! Maar geen paniek: het betreft hier een sympathiek en sportief virus. Iedereen start namelijk spontaan met klimmen bij Klimrijk Brabant! Het klimseizoen is daar onlangs immers officieel van start gegaan. Op zaterdag 30 april wordt bovendien het nieuwe Pico-kinderparcours geopend.

 

Lees meer »

Klimrijk Brabant viert vijfjarig bestaan op hoogstaande wijze

Veldhoven, donderdag 3 september 2015 - Klimrijk Brabant bestaat 5 jaar. Dat wordt natuurlijk op hoogstaande wijze gevierd. Op zaterdag 12 september pakt Klimrijk uit met het grote DiscoKlimFeest. Bovendien krijgen bezoekers van het ecologische klimbos in Veldhoven deze maand iedere zondag liefst 25 procent korting op hun klimticket.

Lees meer »

Samenwerking met PSV

Veldhoven, 19 augustus 2015 - FC PSV/Phoxyclub en Klimrijk Brabant/Dierenrijk Nuenen hebben hun samenwerkingsovereenkomst verlengd. Ook in het seizoen 2015-2016 blijven de kidsclubs en de parken met elkaar samenwerken.

Lees meer »

Op de hoogte blijven?

Ontvang het laatste nieuws, topacties en de leukste activiteiten!