LET OP: Klimrijk is deze winter uitsluitend geopend voor de indoor activiteiten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Tree planting day Klimrijk

Klimrijk plant samen met bijna honderd kinderen 1.400 nieuwe bomen

17 maart 2022 08:04

Veldhoven, 16 maart 2022 – Ter ere van Boomfeestdag hebben bijna honderd leerlingen van groep vijf en zes van basisschool EigenWijs tweehonderd bomen geplant. In totaal zullen er 1400 bij worden geplaatst in het park in Veldhoven.

De eerste boom werd geplant door waarnemend general manager Marcel Strijks samen met Carlijn Elias, juf van groep 6b van bassischool EigenWijs. De nieuwe bomen vervangen 250 sparren die vorig jaar gekapt moesten worden vanwege een besmetting door de letterzetter, een keversoort.

Geslaagde dag Marcel Strijks blikt terug op een geslaagde dag: “Het was erg jammer dat het sparrenbos was aangetast door de letterzetter, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat we in samenwerking met basisschool EigenWijs deze mooie dag hebben kunnen organiseren.”

Ook Carlijn Elias is erg enthousiast: "We zijn blij dat we weer met de leerlingen erop uit kunnen gaan, aangezien dit een lange tijd niet kon vanwege corona. Daarnaast is het heerlijk om hier in de natuur met elkaar de bomen te planten, wat ook bijdraagt aan een positief groepsgevoel."

Netten Adventure Na het bomen planten hebben de leerlingen gespeeld in de speeltuin en in het Netten Adventure, een acht meter hoge klim- en klauterattractie, die bestaat uit vier verschillende zones. 

BEKIJK HIER OOK EEN VIDEO VAN DE DAG

Gepubliceerd in

Algemeen
Klimwand klimparcours

PR Team

Pr-medewerker