Update coronavirus

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus van het RIVM, de Nederlandse overheid en de Brabantse Veiligheidsregio’s is Klimrijk Brabant tot nader order gesloten.

expeditie-buitenjan-klimrijk-groepen.jpeg

Waarom gaat Klimrijk dicht?
Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus van het RIVM, de Nederlandse overheid en de Brabantse Veiligheidsregio’s is Klimrijk Brabant tot nader order gesloten. Hiermee nemen we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers in acht. In overleg met de betreffende Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden de activiteiten weer geheel of gedeeltelijk open kunnen. 

Wanneer gaat Klimrijk weer open?
Op aanraden van de overheid én de Brabantse Veiligheidsregio’s sluit Klimrijk in alle bedrijfsonderdelen voor de periode van 18 maart tot nader order. Via onze website informeren wij u graag over de actuele situatie.

Ik heb een arrangement of activiteit voor meerdere personen bij Klimrijk gereserveerd. Kan dit nog doorgaan?
Nee, dit kan helaas ook geen doorgang vinden. U kunt voor het verzetten hiervan contact opnemen met het Contact Center op e-mailadres: info@libemafunfactory.nl of telefonisch via 088-9000360.